Buitengebruikstelling Xbox Fitness

Op 30 juni 2017 is de game Xbox Fitness gesloten. Ondersteuning en de inhoud zijn niet langer beschikbaar.

Alle tegoeden aan bestaande spelers zijn verrekend. Als u een tegoed hebt ontvangen, besteedt dit dan voor de vervaldatum van 31 december 2017.

Veelgestelde vragen

V. Kan ik Xbox Fitness nog gebruiken om gratis work-outvideo's of betaalde content te bekijken?
A. Alle content voor Xbox is nu verwijderd en kan niet meer worden bekeken.

V. Kan ik nog content voor Xbox Fitness kopen?
A. Nee, content voor Xbox Fitness is vanaf 27 juni 2016 niet langer te koop.

V. Wanneer ontvang ik mijn tegoed?
A. Alle Xbox Fitness gebruikers hebben hun tegoed ontvangen via in-console berichten en Xbox-app.

V. Verloopt mijn tegoed?
A. Ja, ongebruikt tegoed verloopt op 31 december 2017.

V. Ik heb mijn tegoed ontvangen, maar er wordt een vervaldatum eerder dan 31 december 2017 weergegeven. Waarom is dat?
A. Hoewel het tegoed geldig is tot en met 31 december 2017 is, zien sommige klanten in hun account de mededeling dat het tegoed verloopt in augustus 2017. Ook als u dit bericht ziet, hoeft u zich geen zorgen te marken. Tegoed dat niet is besteed, blijft geldig tot en met 31 december 2017. U hoeft geen actie te ondernemen.

V. Hoe kan ik de status van mijn tegoed controleren?
A. Ga op account.microsoft.com naar 'Geld en geschenkbonnen' links op het scherm.

Contact opnemen

Wil je contact opnemen met Ondersteuning voor het probleem "Buitengebruikstelling Xbox Fitness" waarover je hebt gelezen of voor een ander probleem?