Games en gamecontent vinden nadat u online een code hebt ingewisseld op Xbox One

Wanneer u online een code hebt ingewisseld, worden games en downloadable content automatisch geïnstalleerd op uw Home-console als u Updates automatisch downloaden hebt ingeschakeld in de instellingen voor energiemodus. Volg de instructies op deze pagina om ze later handmatig of op een andere console dan uw Home-console te installeren.

Games

1. Druk op de Xbox-knop  op uw controller om terug te gaan naar het scherm Home. Of zeg 'Xbox, ga naar begin'.
  2. Trek aan de rechter-trigger  om omlaag te schuiven en druk op de A-knop  om Mijn games en apps te selecteren.
  3. Scrol naar rechts naar het deel Klaar om te installeren.
  4. Markeer de game die u wilt installeren, druk op de A-knop  op uw controller en selecteer Installeren.

Uitbreidingen en downloadable gamecontent

1. Druk op de Xbox-knop  op uw controller om terug te gaan naar het scherm Home. Of zeg 'Xbox, ga naar begin'.
  2. Trek aan de rechter-trigger om omlaag te schuiven en druk op de A-knop  om Mijn games en apps te selecteren.
  3. Markeer de game waarvoor u een uitbreiding hebt en druk op de Menuknop  op uw controller.
  4. Selecteer Game beheren.
  5. Scrol naar rechts naar het deel Klaar om te installeren.
  6. Markeer de uitbreiding of gamecontent die u wilt installeren en druk op de A-knop  op uw controller.

Kunt u uw content niet downloaden?

Probeer het volgende als u een probleem hebt om games of gamecontent te downloaden:

• Controleer of er waarschuwingen zijn. Als u hier waarschuwingen ziet, wacht dan totdat de service weer werkt en probeer het opnieuw:
Sociaal en gaming: actief en werkend
2017-05-30T08:20:14.5044370+00:00