Door het bezoek en gebruik van deze site geeft u toestemming voor het plaatsen van cookies door Microsoft en haar partners.
Deze pagina delen

Waar u games voor Windows 10 kunt downloaden

U kunt uw Microsoft-account gebruiken om games op Windows 10 te downloaden en te installeren.

Een game installeren op Windows 10

  1. Meld u met uw Microsoft-account aan op de pc waar u uw games wilt installeren.
  2. Selecteer het pictogram van de Store op het Startscherm.
  3. Selecteer Games in het hoofdmenu in de Store.
  4. Blader en selecteer de game die u wilt kopen.

Als u al eigenaar bent van de game, kunt u deze op uw pc installeren. Anders selecteert u Installeren om de game te downloaden en te installeren.

Was dit artikel nuttig?

Ja
Nee

Bedankt voor je feedback

Bedankt voor je feedback!

We vinden het vervelend dat dit artikel niet heeft geholpen om het probleem op te lossen. Wij geven het niet op en jij moet dit ook niet doen. Probeer deze community-optie hieronder.
Vraag de community om hulp
Ambassador chat image
Ambassadeurchat
Chat één op één met een andere Xbox-gebruiker die hulp nodig heeft.

Geef feedback voor dit onderwerp

255 tekens resterend.
Voer om je privacy te beschermen geen contactinformatie in bij het geven van feedback.
Vraag de community om hulp
Ambassador chat image
Ambassadeurchat
Chat één op één met een andere Xbox-gebruiker die hulp nodig heeft.

Contact opnemen

Wil je contact opnemen met Ondersteuning voor het probleem "Waar u games voor Windows 10 kunt downloaden" waarover je hebt gelezen of voor een ander probleem?

Deze pagina delen