Problemen met opslag in de cloud op Xbox 360 oplossen

Op deze pagina wordt beschreven hoe u fouten met in de cloud opgeslagen games op Xbox 360 kunt oplossen. U vindt er ook informatie over de status van uw in de cloud opgeslagen games.

Opmerking Vergeet niet, om games op te slaan in de cloud (op het opslagapparaat In de cloud opgeslagen games) is het volgende vereist:

• Een Xbox Live Gold-lidmaatschap
  • Een console die verbonden is met Xbox Live
  • Minstens 514 MB opslagruimte

Op deze pagina

Foutberichten

Het is mogelijk dat u één van de volgende foutberichten krijgt wanneer u opslag in de cloud probeert te gebruiken om uw opgeslagen games en gegevens te beheren.

• Opslag in de cloud is alleen beschikbaar voor Xbox Live Gold-leden

U hebt een Xbox Live Gold-lidmaatschap nodig om games op te slaan in de cloud via uw opslagapparaat In de cloud opgeslagen games.

Zie Opgeslagen Xbox-games, profielen en avataritems kopiëren, verplaatsen of verwijderen voor meer informatie over hoe u content kunt verplaatsen.

• Opgeslagen games worden nog geüpload naar een andere console. Als u verder gaat, kunt u voortgang verliezen.

Dit betekent dat de opgeslagen game werd geopend vanaf een andere console en dat er niet-opgeslagen wijzigingen zijn die moeten worden geüpload naar de cloud. Als u ervoor kiest om deze opgeslagen game voorlopig te gebruiken, kunnen de recente wijzigingen verloren gaan.

• Items in gebruik op een andere console
  • Items op een andere console staan nog in de wachtrij om te worden geüpload voor deze game of toepassing

Dit item is in gebruik op een andere console of de upload is in behandeling op een andere console. Om dit probleem op te lossen moet u zich aanmelden op de console waarop u de opgeslagen game probeert te updaten, zodat de opslag naar de cloud kan worden voltooid. Ga hiervoor als volgt te werk:

1. Meld u aan bij uw Xbox Live-profiel.
    2. Ga naar Settings en selecteer System.
    3. Selecteer Storage.
    4. Selecteer het opslagapparaat waarop de opgeslagen game staat die u wilt verplaatsen naar de cloud.
    5. Selecteer Games.
    6. Selecteer de game met uw opgeslagen game.
    7. Selecteer uw opgeslagen game.
    8. Selecteer Move.
    9. Selecteer Cloud Saved Games.
  • Uw in de cloud opgeslagen games zijn niet gesynchroniseerd
    Uw in de cloud opgeslagen games en de kopieën van opgeslagen games op uw console zijn niet gesynchroniseerd. Welke wilt u gebruiken?

Als u dit bericht ontvangt, zijn er twee versies van een opgeslagen game beschikbaar.

• Als u de vorige keer de game op deze console hebt gespeeld, moet u waarschijnlijk de lokaal opgeslagen game kiezen.
    • Als u de vorige keer de game op een andere console hebt gespeeld en opslag in de cloud was ingeschakeld, moet u waarschijnlijk de game kiezen die is opgeslagen in de cloud.

• Kan opslag in de cloud nog niet inschakelen

Als u dit foutbericht ziet, doet u het volgende:

1. Ga vanuit het Xbox Dashboard naar settings en selecteer System.
    2. Selecteer Storage en selecteer daarna uw primaire opslagapparaat (bijvoorbeeld Hard Drive).
    3. Selecteer System Items.
    4. Selecteer Cloud Storage Console Copy.
    5. Selecteer Delete.

Kijk nu of het probleem hiermee is opgelost.

• Kan opslag in de cloud niet uitschakelen omdat er nog kopieën van bepaalde items op de console staan

Zie Uw opgeslagen games opslaan in de cloud voor meer informatie over hoe u opslag in de cloud kunt uitschakelen.

• Sorry, alleen opgeslagen games kunnen worden geüpload naar opslag in de cloud

U kunt opgeslagen games alleen uploaden naar opslag in de cloud. Verplaats alle items met betrekking tot de game, zoals achievements en DLC-content, naar een lokaal opslagapparaat of verwijder ze.

• Uw opslag in de cloud is niet gesynchroniseerd. Probeer u af te melden en opnieuw aan te melden.

Meld u af bij uw Xbox Live-profiel en meld u opnieuw aan. Kijk dan of het probleem hiermee is opgelost.

• Kan uw opgeslagen games niet downloaden omdat opslag in de cloud niet is ingesteld op deze console.

Er is een game opgeslagen in de cloud, maar opslag in de cloud is niet actief op deze console. Om opslag in de cloud in te schakelen op deze console:

1. Ga vanuit het Xbox Dashboard naar settings en selecteer System.
    2. Selecteer Storage en selecteer Cloud Saved Games.
    3. Selecteer Enable Cloud Saved Games.
  • Game niet ondersteund

Een klein aantal Xbox 360-games ondersteunen in de cloud opgeslagen games niet op dit moment. Wij blijven samenwerken met ontwikkelaars om deze functie te ondersteunen. Tot de release van een update die compatibel is met in de cloud opgeslagen games kunt u een lokaal opslagapparaat gebruiken (bijvoorbeeld een harddisk of USB-flashstation).

• Minstens 514 MB vrije opslagruimte nodig

Om games op te slaan in de cloud is er minstens 514 MB lokale opslagruimte nodig om games op te slaan voor ze worden geüpload naar de cloud. U moet 514 MB ruimte vrij maken op uw Xbox 360-harddisk of USB-opslagapparaat. Zie Opgeslagen Xbox-games, profielen en avataritems kopiëren, verplaatsen of verwijderen voor informatie over hoe u dat kunt doen.

• Verbinding met Xbox Live is verbroken of verbinding met Xbox Live is vereist

De verbinding van uw console met Xbox Live is verbroken. Controleer of er servicewaarschuwingen zijn op Xbox Live-status of controleer of er een Xbox Live-servicewaarschuwing boven aan deze pagina staat. Als er servicewaarschuwingen zijn, wacht dan even en probeer het later opnieuw.

Als een specifieke service of app niet actief is, kunt u Microsoft vragen u te melden wanneer de onderbreking is opgelost. Klik onder de naam van de app of service op Mij melden wanneer deze service of app actief is.

Opmerking Deze service is alleen beschikbaar in de Verenigde Staten.

Uw Xbox 360-console moet verbonden zijn met Xbox Live om opslag in de cloud in te stellen of te gebruiken. Zie Problemen met uw verbinding van Xbox 360 met Xbox Live oplossen of probeer de Oplossing voor verbindingsfout met Xbox 360 als u problemen hebt om verbonden te blijven met Xbox Live.

• Kan geen informatie ophalen van Xbox Live, Statuscode 80072746

Er was een probleem met de overdracht van het bestand naar uw console omwille van een time-out in het netwerk. Dit gebeurt wanneer er een serviceonderbreking is die de toegang tot de cloud verhindert of wanneer u een erg groot gamebestand probeert te uploaden naar de cloud. Dit onderbreekt alle overdrachten van games naar de cloud in behandeling.

Controleer of er servicewaarschuwingen zijn op Xbox Live-status of controleer of er een Xbox Live-servicewaarschuwing boven aan deze pagina staat. Als er servicewaarschuwingen zijn, wacht dan even en probeer het later opnieuw.

Als een specifieke service of app niet actief is, kunt u Microsoft vragen u te melden wanneer de service of app weer actief is. Klik onder de naam van de app of service op Mij melden wanneer deze service of app actief is.

Opmerking Deze service is alleen beschikbaar in de Verenigde Staten.

Probeer het volgende om deze fout te omzeilen:

• Probeer opnieuw te synchroniseren wanneer het netwerk minder zwaar belast is.
    • Verplaats grote bestanden uit de opslag in de cloud. Sommige grotere bestanden die niet vereist zijn voor uw game-ervaring, kunnen opgeslagen worden op een lokaal opslagapparaat of verwijderd worden. Zie Opgeslagen Xbox-games, profielen en avataritems kopiëren, verplaatsen of verwijderen voor meer informatie.
      Opmerking Verwijderen uit Xbox Live opslag in de cloud is definitief. Verwijder geen bestanden die u nodig hebt voor uw opgeslagen game of andere items.
    • Gebruik een lokaal opgeslagen kopie van de opgeslagen game als u er één hebt.

Microsoft is zich bewust van het probleem en we werken aan bijkomende oplossingen.

Status van uw in de cloud opgeslagen games

Wanneer u naar content op uw opslagapparaat voor Cloud Saved Games kijkt, kunt u de status van elke opgeslagen game zien.

Status

Wat betekent dit?

Pending Upload

Op uw console staan nog items in de wachtrij om te worden geupload naar opslag in de cloud. U kunt de status van een upload controleren in Active Downloads.

Cloud Only

Deze opgeslagen game is alleen beschikbaar in opslag in de cloud. Start de gametitel om de opgeslagen game met uw console te synchroniseren.

Out of Sync

Er is een conflict tussen een versie van uw opgeslagen game die lokaal is opgeslagen en een versie die is opgeslagen in de cloud. De volgende keer dat u deze game speelt, kunt u kiezen welke versie van de opgeslagen game u wilt gebruiken.

Not Cloud Supported

De cloud ondersteunt alleen opgeslagen games door opslag in de cloud. U kunt andere Xbox 360-content opslaan op een lokaal opslagapparaat.

In Sync

Deze opgeslagen game wordt lokaal en in de cloud opgeslagen. De opgeslagen game is gesynchroniseerd en klaar voor gebruik.

Offline

De eigenaar van deze opgeslagen game is niet aangemeld bij Xbox Live. Om de status van deze opgeslagen game te zien, meldt u zich aan met het Xbox Live-profiel waarmee u het opslagbestand hebt aangemaakt.