Uit bedrijf genomen online services voor Xbox-games

Microsoft werkt er hard aan om een betrouwbare en aangename service te bieden voor de online versie van onze games. Heel af en toe moeten we echter de services voor een bepaalde online versie van een game stopzetten. De beslissing om een game uit bedrijf te nemen is nooit eenvoudig en wordt doorgaans alleen genomen voor oudere games met erg weinig spelers.

Lijst met uit bedrijf genomen games

De volgende lijst omvat games die werden gepubliceerd door Microsoft en waarvan de online services uit bedrijf zijn genomen. Voor games van andere uitgevers dan Microsoft neemt u contact op met de uitgever van de game voor informatie over online services.

• Age of Empires Online
  • Doritos Crash Course 2
  • Galactic Reign
  • Halo: Waypoint mobiele app voor Windows Phone, iOS en Android
  • Kinect Nat Geo TV
  • Kinect Sesame Street TV
  • Lips
  • Lips: Number One Hits
  • Lips: Canta en Español
  • Lips: Deutsche Partyknaller
  • Lips: Party Classics
  • Lips: I Love the 80's
  • The Gunstringer: Dead Man Running voor Windows
  • World Series of Poker (Xbox 360)