Fout 0x80000002 doet zich voor wanneer u Halo 5: Forge probeert te starten

U krijgt de volgende foutcode te zien wanneer u Halo 5: Forge probeert te starten:

0x80000002

Dit betekent dat uw CPU niet voldoet aan de minimale specificaties voor Halo 5: Forge. U kunt te maken krijgen met slechte prestaties of problemen met de stabiliteit wanneer u deze game uitvoert.

Zorg dat uw CPU ten minste een Intel Core i5 op 2,3 GHz of AMD-equivalent is.

Oplossing

Voer deze stappen uit om te controleren of uw CPU de minimale specificaties voor Halo 5: Forge overtreft:

1. Ga naar Start, selecteer Instellingen en selecteer Systeem.
  2. Selecteer Info.
  3. Schuif omlaag door de lijst met pc-specificaties naar Processor en zoek de CPU van uw pc.

Vergelijk deze met de Minimumspecificaties voor Halo 5: Forge en zorg dat u ten minste aan deze vereiste voldoet.