Fout 0x80000011 doet zich voor wanneer u Halo 5: Forge probeert te starten

U krijgt de volgende foutcode te zien wanneer u Halo 5: Forge probeert te starten:

Fout 0x80000011

Dit betekent dat de beschikbare hoeveelheid Video RAM (VRAM) in de GPU van uw computer niet voldoet aan de minimale vereisten.

Zorg dat uw videokaart (GPU) ten minste 2 GB Video RAM heeft.

Oplossing

Volg deze stappen om te bepalen hoeveel Video RAM uw GPU heeft:

1. Ga naar Start, selecteer Instellingen en selecteer Systeem.
  2. Schuif omlaag op het tabblad Beeldscherm en selecteer Geavanceerde beeldscherminstellingen.
  3. Schuif omlaag en selecteer Eigenschappen van beeldschermadapter. Op het tabblad Adapter wordt de hoeveelheid VRAM weergegeven bij Toegewezen videogeheugen.

Nadat u de beschikbare hoeveelheid Video RAM hebt bepaald, vergelijkt u deze met de minimumspecificaties van de game en zorgt u dat u ten minste aan deze vereiste voldoet.