Fout 0x80000021 doet zich voor wanneer u Halo 5: Forge probeert te starten

U krijgt de volgende foutcode te zien wanneer u Halo 5: Forge probeert te starten:

0x80000021

Dit betekent dat de hoeveelheid systeem-RAM van uw pc minder is dan de minimale specificaties om Halo 5: Forge uit te voeren en dat u te maken kunt krijgen met slechte prestaties of problemen met de stabiliteit wanneer u deze game speelt.

Zorg dat uw pc ten minste 8 GB RAM of meer heeft.

Oplossing

Voer deze stappen uit om te controleren of uw pc voldoet aan de minimale specificaties:

1. Ga naar Start, selecteer Instellingen en selecteer Systeem.
  2. Selecteer Info.
  3. Schuif omlaag door de lijst met pc-specificaties naar Geïnstalleerd RAM-geheugen en zoek de hoeveelheid RAM van uw pc.

Vergelijk deze met de Minimumspecificaties voor Halo 5: Forge en zorg dat u ten minste aan deze vereiste voldoet.