Fout 0x80070422 treedt op bij een poging om Forza Motorsport 6: Apex te downloaden in de Store

U krijgt de volgende foutcode te zien wanneer u Forza Motorsport 6: Apex probeert te downloaden in de Store:

0x80070422

Dit kan betekenen dat de Windows Update-service niet is ingeschakeld.

Oplossing

Als u deze fout te zien hebt gekregen toen u de game probeerde te downloaden in de Store, hebt u de Windows Update-service wellicht per ongeluk uitgeschakeld. Deze service moet ingeschakeld zijn om gebruik te kunnen maken van de Store. Zo kunt u Windows Update-service opnieuw inschakelen:

1. Klik op Start en typ services.msc.
  2. Schuif omlaag en dubbelklik op Windows Update-service in de resultatenlijst.
  3. Verander het Opstarttype naar Handmatig en selecteer OK.

Contact opnemen

Wil je contact opnemen met Ondersteuning voor het probleem "Fout 0x80070422 treedt op bij een poging om Forza Motorsport 6: Apex te downloaden in de Store" waarover je hebt gelezen of voor een ander probleem?