Fout FH301 treedt op wanneer u Forza Horizon 3 probeert te starten

U krijgt de volgende foutcode te zien wanneer u probeert Forza Horizon 3 te starten:

FH301

Dit betekent dat een incompatibel grafisch stuurprogramma is gedetecteerd en dat er mogelijk bekende problemen zijn met de stuurprogrammaversie van de fabrikant van uw GPU.

Zorg dat u de meest recente stuurprogramma's voor uw grafische kaart hebt geïnstalleerd.

Oplossing

U kunt het probleem oplossen door te controleren of u de meest recente updates voor uw Windows 10-apparaat hebt:

1. Druk op de Windows-knop op uw apparaat of toetsenbord, of selecteer het Windows-pictogram linksonder op het hoofdscherm.
  2. Selecteer Instellingen > Bijwerken en beveiliging.
  3. Selecteer Nu controleren op het tabblad Windows Update om te controleren of er updates beschikbaar zijn voor uw apparaat.
  4. Nadat de updates zijn gedownload, selecteert u Nu installeren om de installatie te starten.
  5. Nadat u de updates hebt geïnstalleerd, is het raadzaam uw apparaat opnieuw te op starten, zodat de meest recente updates worden toegepast. Zorg dat u geopende apps opslaat en sluit voordat u het apparaat opnieuw opstart.

Opmerking Voor meer informatie over het stuurprogramma van uw grafische kaart gaat u naar de website van de hardwarefabrikant.