Fout FH401 treedt op wanneer u Forza Horizon 3 start

U krijgt de volgende foutcode te zien wanneer u probeert Forza Horizon 3 te starten in Windows 10:

FH401

Dit betekent dat het systeemgeheugen niet voldoet aan de minimale vereisten om Forza Horizon 3 uit te voeren. U moet ten minste 8 GB systeem-RAM hebben om de game te kunnen downloaden.

Oplossing

U lost dit probleem op door de opslagruimte van het systeem te controleren en zo nodig extra RAM te installeren:

1. Druk op de toets met het Windows-logo+R om het dialoogvenster Uitvoeren te openen.
  2. Typ 'dxdiag' en druk op Enter om het Diagnostisch hulpprogramma voor DirectX te starten.
  3. Kijk op het tabblad Systeem in het venster Systeeminformatie bij Geheugen. De weergegeven hoeveelheid moet 8 GB of meer zijn om Forza Horizon 3 te kunnen spelen.