Fout GW401 treedt op wanneer u Gears of War 4 probeert te spelen in Windows 10

U krijgt de volgende foutcode te zien wanneer u probeert Gears of War 4 te spelen op een apparaat met Windows 10:

GW401

Dit betekent dat er bekende compatibiliteitsproblemen zijn met het geïnstalleerde stuurprogramma van de grafische kaart in uw Windows 10-apparaat.

Oplossing

Ga naar de website van de fabrikant van uw grafische kaart en werk het stuurprogramma bij naar de nieuwste versie.