Fout GW410 treedt op wanneer u Gears of War 4 probeert te spelen in Windows 10

U krijgt de volgende foutcode te zien wanneer u probeert Gears of War 4 te spelen op een apparaat met Windows 10:

GW410

Dit betekent dat de grafische kaart niet voldoet aan de minimale vereisten voor de game.

Oplossing

U lost dit probleem op door een grafische kaart te gebruiken met ten minste 2 GB VRAM.