Fout GW412 treedt op wanneer u Gears of War 4 start in Windows 10

U krijgt de volgende foutcode te zien wanneer u probeert Gears of War 4 te starten op een apparaat met Windows 10:

GW412

Dit betekent dat uw systeem onvoldoende geheugen beschikbaar heeft.

Oplossing

Het wordt aanbevolen een systeem met ten minste 8 GB vrij geheugen te gebruiken. Sluit andere programma's om geheugen vrij te maken.