Fout GW413 treedt op wanneer u Gears of War 4 speelt in Windows 10

U krijgt de volgende foutcode te zien wanneer u probeert Gears of War 4 te spelen op een apparaat met Windows 10:

GW413

Dit betekent dat het systeem onvoldoende geheugen heeft.

Oplossing

U lost dit probleem op door ervoor te zorgen dat de grafische kaart en de computer voldoen aan de minimale geheugenvereisten. Het kan soms ook helpen om de resolutie te verlagen of andere toepassingen te sluiten.