Fout AP101 treedt op wanneer u Forza Motorsport 6: Apex start

U krijgt de volgende foutcode te zien wanneer u probeert Forza Motorsport 6: Apex te starten:

AP101

Dit betekent dat de CPU van uw systeem niet voldoet aan de vereisten voor de game. Forza Motorsport 6: Apex vereist een CPU met ten minste vier logische cores. Dit kunnen vier fysieke cores zijn of twee hyper-threaded fysieke cores.

Oplossing

U lost dit probleem op door de CPU van uw systeem te upgraden of een computer te gebruiken met een CPU die voldoet aan de minimumvereisten. Probeer de game vervolgens opnieuw te downloaden en starten.

Voorbeelden van ondersteunde CPU's:

• Intel Core i7-6700
  • Intel Core i7-3820
  • Intel Core i5-6600k
  • Intel Core i3-4170
  • AMD FX-8320
  • AMD FX-6300