Fout AP301 treedt op wanneer u Forza Motorsport 6: Apex probeert te starten

U krijgt de volgende foutcode te zien wanneer u probeert Forza Motorsport 6: Apex te starten

AP301

Dit betekent dat een incompatibel grafisch stuurprogramma is gedetecteerd en dat er mogelijk bekende problemen zijn met de stuurprogrammaversie van de fabrikant van uw GPU.

Oplossing

U lost dit probleem op door het GPU-stuurprogramma bij te werken. Ga hiervoor naar de website van de fabrikant van de GPU en werk bij naar het nieuwste apparaatstuurprogramma. Controleer welk type GPU u hebt met de volgende stappen:

1. Ga naar Start, selecteer Instellingen en selecteer Systeem.
  2. Schuif omlaag op het tabblad Display en selecteer Geavanceerde beeldscherminstellingen.
  3. Schuif omlaag en selecteer Eigenschappen van beeldschermadapter. Bij Adaptertype wordt de naam van de GPU weergegeven en bij Dedicated geheugen wordt het Adaptertype weergegeven.
  4. Nadat u de fabrikant van de grafische kaart hebt geïdentificeerd, gaat u naar diens website om het apparaatstuurprogramma bij te werken.