Fout AP601 treedt op wanneer u Forza Motorsport 6: Apex start

U krijgt de volgende foutcode te zien wanneer u probeert Forza Motorsport 6: Apex te starten

AP601

Dit betekent dat bepaalde Windows Media-onderdelen ontbreken en dat in uw versie van Windows 10 de .dll-bestanden voor media die nodig zijn om Forza Motorsport 6: Apex te installeren ontbreken.

Oplossing

U lost dit probleem op door de vereiste Windows Media-onderdelen gratis te downloaden op Media Feature Pack for Windows 10 N and Windows 10 KN editions.