Games of apps van Xbox One verwijderen om ruimte op de harddisk vrij te maken

Als er weinig ruimte op uw Xbox beschikbaar is ontvangt u een melding.

U kunt als volgt ruimte vrijmaken:

Voeg externe opslag toe (minstens USB 3.0 en 256 GB).

Verwijder iets:

1. Selecteer vanaf Hom de optie Mijn games en apps.
  2. Filter uw games of apps op Sorteren op onlangs gebruikt.
  3. Scrol omlaag om de games of apps te bekijken die u al een tijdje niet hebt gebruikt. Om de grootste games eerst te zien, kiest u Sorteren op grootte.
  4. Als u iets hebt gemarkeerd om te verwijderen, drukt u op de Menuknop  op uw controller.
  5. Selecteer Game beheren of App beheren en klik op Alles verwijderen.