Hulp bij een specifieke game voor Windows 10

Als u op zoek bent naar hulp voor een specifieke game, zoals instructies of uitleg bij de game, hoe u een moeilijk level kunt aanpakken, of nuttige tips, hebben we hier niet de juiste informatie voor u. De gameontwikkelaars zijn de beste bron om dergelijke verzoeken te beantwoorden. Zij kennen elke game die ze produceren immers door en door en kunnen ondersteuning bieden om u naar uw doel te leiden.

Om de ontwikkelaar van de game te vinden, gaat u naar de pagina Windows 10-games en zoekt u de titel. Wanneer u die hebt gevonden, zoekt u de pagina van de community van de game. Daar vindt u de gewenste informatie van de ontwikkelaar van de game en van andere gamers.

Hulp bij aankopen in games, uitbreidingen, downloadable content en virtuele valuta

Als u een probleem hebt met de aankoop van content in de game, zoals uitbreidingen, downloadable content of virtuele valuta, ga dan naar Games en downloadable content kopen en installeren.

Hulp met transacties in de game en het spenderen van virtuele valuta

Als u hulp nodig hebt met een aankoop in een game, zoals het spenderen van virtuele valuta of inwisselen van tickets die u als een bundel hebt gekocht, ga dan naar de pagina virtuele valuta.

Hulp met account in de game

Zie Problemen met aanmelden bij accounts in games op Windows 10 als u problemen hebt om u aan te melden bij een account van een specifieke game.