Fout "Saved game corrupted" wanneer u een opgeslagen game probeert te spelen

Overzicht

Het is mogelijk dat u een soortgelijk foutbericht te zien krijgt wanneer u een opgeslagen game probeert te spelen op uw Xbox-console:

saved game corrupted

Op deze pagina

Oplossingen

Probeer deze oplossingen om het probleem op te lossen:

Oplossing 1: Verwijder het beschadigde gamebestand

Verwijder het gamebestand als het beschadigd is. Dat doet u als volgt.

Opmerking U kunt een beschadigd gamebestand niet herstellen. Om andere content te beschermen moet u het beschadigde bestand verwijderen.

1. Bepaal of het gamebestand beschadigd is. Voer hiervoor de volgende stappen uit:
    1. Selecteer Settings, System en daarna Storage.
    2. Selecteer de opslaglocatie en druk op de A-knop.
    3. Selecteer Games and Apps en druk op de A-knop.
    4. Selecteer de game en druk op de A-knop.
    5. Selecteer de opgeslagen game en druk op de A-knop.
    6. Opmerking Een beschadigd opgeslagen gamebestand is gemarkeerd met een geel uitroepteken.

2. Verwijder het gamebestand als het beschadigd is. Selecteer hiervoor Delete.

Oplossing 2: Vraag een reparatie aan

Als het probleem nog niet is opgelost, moet de console wellicht worden gerepareerd. Start het reparatieproces.

Meer informatie

Dit probleem treedt erg zelden op. Wanneer u een beschadigd opgeslagen gamebestand probeert te spelen, is het mogelijk dat u een foutbericht te zien krijgt naargelang de manier waarop beschadigde bestanden door de game worden opgeslagen. Sommige games filteren beschadigde content er gewoon uit, maar andere games geven een foutbericht weer.