Problemen met weergave en downloaden van Adera: Episodes 1–5 oplossen

Als u problemen hebt om de weergave of updates van Adera: Episodes 1–5 te downloaden in Windows, kan het probleem veroorzaakt worden door een update die niet volledig is gedownload.

Oplossingen

Oplossing 1: Download updates

1. Druk op de Windows-toets.
  2. Typ Windows Update.
  3. Kies Controleren op updates onder de zoekbalk rechts.
  4. Druk op de knop Nu controleren op het scherm Windows Update.
  5. Klik op Details weergeven, zelfs als het erop lijkt dat er geen updates werden gevonden.
  6. Installeer alle updates die nog niet zijn geïnstalleerd, inclusief optionele updates.
  7. Druk tegelijk op Ctrl+Alt+Delete. U krijgt een wit pictogram te zien in de hoek rechtsonder. Klik erop en selecteer Opnieuw opstarten in het menu.

Als uw probleem hiermee niet is opgelost, moet u uw game wellicht verwijderen en daarna opnieuw installeren.

Oplossing 2: Verwijder Adera: Episodes 1–5 en installeer de game opnieuw

1. Veeg omlaag of klik met de rechtermuisknop op het Startscherm op Adera: Episodes 1–5 en tik of klik op Verwijderen.
  2. Tik of klik op Store om de Windows Store te openen.
  3. Tik of klik op Account en tik of klik op Mijn apps.
  4. Veeg omlaag of klik met de rechtermuisknop op Adera: Episodes 1–5 en tik of klik op Installeren.

Contact opnemen

Wil je contact opnemen met Ondersteuning voor het probleem "Problemen met weergave en downloaden van Adera: Episodes 1–5 oplossen" waarover je hebt gelezen of voor een ander probleem?