Downloadproblemen Disney Fairies Hidden Treasures

Als u problemen hebt om een aflevering van de game Disney Fairies Hidden Treasures te downloaden, moet u wellicht Windows Update uitvoeren. Probeer de onderstaande oplossing.

Oplossing

1. Druk op de Windows-toets.
  2. Typ Windows Update.
  3. Klik op Controleren op updates.
  4. Klik op Nu controleren op het scherm Windows Update.
  5. Klik op Details weergeven.
  6. Installeer alle updates in de lijst, inclusief optionele updates.
  7. Druk tegelijk op Ctrl, Alt, en Delete. Het pictogram Afsluiten verschijnt in de hoek rechtsonder. Klik op dat pictogram en selecteer Opnieuw opstarten in het menu.

Als uw probleem hiermee niet is opgelost, moet u uw game wellicht verwijderen en opnieuw installeren. Of ga naar Microsoft Support voor informatie over problemen met downloaden en installeren: Problemen met een app oplossen.

Contact opnemen

Wil je contact opnemen met Ondersteuning voor het probleem "Downloadproblemen Disney Fairies Hidden Treasures" waarover je hebt gelezen of voor een ander probleem?