Error 0x80072EF1: Can’t download Disney Fairies Hidden Treasures game or episode

Wat u de game Disney Fairies Hidden Treasures probeert te downloaden vanuit de Windows Store, of wanneer u nieuwe afleveringen van de game probeert te downloaden, krijgt u de volgende fout te zien:

Error 0x80072EF1

Deze fout kan optreden wanneer er een onderbreking is in de verbinding van uw computer wanneer Windows Update wordt uitgevoerd.

Oplossingen

Probeer de volgende oplossingen voor deze fout:

Oplossing 1: Laat Windows Update voltooien

Als Windows Update wordt uitgevoerd, moet u wachten totdat de update is voltooid voordat u Disney Fairies Hidden Treasures of een aflevering van de game kunt downloaden. Zie het volgende artikel van Microsoft Support voor meer informatie over hoe u dit probleem kunt oplossen: Er kunnen tijdelijke verbindingsfouten optreden wanneer u Windows Update of Microsoft Update gebruikt.

Oplossing 2: Wis de cache van de Windows Store

1. Druk op de Windows-toets + R, of veeg vanaf de hoek linksonder, om het venster Uitvoeren te openen.
  2. Typ wsreset /n in het venster Uitvoeren en klik op OK.
  3. Windows Store wordt geopend en het volgende bericht wordt weergegeven:
    The cache for the store was cleared. You can now browse the store for apps.