Korting bij upgrade naar State of Decay: Year-One Survival Edition voor Windows

Eigenaars van State of Decay op Xbox 360 krijgen 33 procent korting voor een upgrade naar State of Decay: Year-One Survival Edition voor Windows. Om in aanmerking te komen voor de korting moeten spelers State of Decay voor Xbox 360 hebben gekocht en moeten ze dezelfde, actieve Xbox Live- of Steamworks-account gebruiken als de account waarmee ze de digitale aankoop hebben gedaan voor Windows op Steam.

Veelgestelde vragen

Hoe krijg ik de korting voor State of Decay: Year-One Survival Edition voor Windows?

Om in aanmerking te komen voor de korting op de prijs voor de upgrade, moet u eigenaar zijn van de in de winkel gekochte disc of digitale versie van State of Decay op Xbox 360 en moet deze verbonden zijn met uw Xbox Live-account.

Ik ben eigenaar van State of Decay op Xbox 360, maar ik zie de aanbieding voor korting niet. Ik krijg alleen de volle prijs te zien. Wat is er mis?

Zorg dat u zich aanmeldt met de Xbox Live-account die u hebt gebruikt om State of Decay te spelen op uw Xbox 360.

Is de prijs met korting beschikbaar voor de in de winkel gekochte disc van State of Decay: Year-One Survival Edition op Windows?

Nee, de korting is alleen beschikbaar voor de digitale versie van de game op Xbox One of Windows.

Wanneer loopt de aanbieding voor de prijs met korting af?

De korting loopt af op 30 juni 2015.