Hoe u Radio kunt gebruiken op uw Windows Phone 8

Uw luisterervaring aanpassen

U kunt Radio gebruiken om aangepaste radiostations aan te maken op basis van de artiesten en de muziek waar u van houdt. Dat doet u als volgt.

Een Radiostation maken

1. Tik op de tegel Xbox Music of tik op Xbox Music in de lijst met apps.
  2. Veeg naar links of naar rechts naar het deelvenster Collectie en tik op een artiest, album of nummer.
  3. Tik op het item en houd het vast, tik op Radiostation aanmaken en tik op Ok.

Of als u een nummer beluistert, tikt u op Meer (het beletselteken in de rechteronderhoek van het scherm) in het deelvenster Nu afspelen. Tik op Radiostation aanmaken en tik op Ok.

Een Radiostation vastmaken aan uw Startmenu

1. Tik op de tegel Xbox Music of tik op Xbox Music in de lijst met apps.
  2. Veeg naar links of naar rechts naar het deelvenster Collectie en tik vervolgens op Radio.
  3. Tik op een radiostation en houd het vast, en tik vervolgens op Vastmaken aan start.

Een Radiostation verwijderen

1. Tik op de tegel Xbox Music of tik op Xbox Music in de lijst met apps.
  2. Veeg naar links of naar rechts naar het deelvenster Collectie en tik vervolgens op Radio.
  3. Tik op een radiostation en houd het vast, tik op Verwijderen en tik vervolgens op Ok.