Uw videocollectie met Xbox Video beheren op Windows Phone 8

Overzicht

U kunt de Xbox Video-app in Windows 8, de website van Xbox Video of de Xbox Video-app in Windows Phone 8 gebruiken om items toe te voegen aan of te verwijderen uit uw collectie. De wijzigingen zullen worden weerspiegeld op al uw apparaten.

Een video uit uw collectie verwijderen

Als u een video verwijdert, wordt het bestand verwijderd uit uw collectie, op uw telefoon en in al uw andere Xbox-apps. Dat doet u als volgt:

1. Tik op de tegel Xbox Video of tik op Xbox Video in de lijst met apps.
  2. Open de video die u wilt verwijderen.
  3. Tik op Meer (het beletselteken) en tik op Instellingen.
  4. Tik op Episode uit collectie verwijderen of Video uit collectie verwijderen en tik op Verwijderen.

Uw aankopen herstellen op uw telefoon

Om beschikbare aankopen van video's (geen huurvideo's) te herstellen op uw Windows Phone 8:

1. Tik vanaf het deelvenster Collectie, Nieuwe tv, Nieuwe films of Spotlight op Meer (het beletselteken) en tik op Instellingen.
  2. Tik op Aankopen herstellen.