Het dataverbruik van Xbox Music op uw Windows Phone 8 beperken

Manieren om te voorkomen dat uw datategoed te snel op raakt

Via mobiele data blijft u verbonden met de rest van de wereld wanneer u geen WiFi-verbinding gebruikt, maar u kunt uw datategoed snel verbruiken als u niet voorzichtig bent als u muziek afspeelt.

Een manier om onverwacht dataverbruik te voorkomen is Xbox Music instellen om alleen WiFi gebruiken.

De instellingen van de Xbox Music-app aanpassen:

1. Tik op de tegel Xbox Music of tik op Xbox Music in de lijst met apps.
  2. Veeg naar links of naar rechts naar het deelvenster Collectie en tik op een artiest, album of nummer.
  3. Tik op Meer (het beletselteken in de rechteronderhoek) en tik op Instellingen.
  4. Stel Mobiele data gebruiken in op Uit.

Opmerking Om streaming van muziek te voorkomen stelt u Streaming muziek in mijn collectie tonen in op Uit. U kunt nog steeds bladeren in de Xbox Music Store en nummers downloaden.