Hulp bij Wordament voor Windows Phone

Problemen met downloaden van de game

Wordament zal pas downloaden als aan de volgende vereisten is voldaan:

Problemen om verbinding te maken met Xbox Live

U moet verbonden zijn met Xbox Live om Wordament te spelen. Als u nog geen account hebt, moet u een Xbox Live-account aanmaken.

Als u geen verbinding kunt maken met Xbox op uw Windows Phone en Wordament niet kunt starten, denk er dan aan dat de gebruiksvoorwaarden van Xbox onlangs zijn bijgewerkt. U moet wellicht de bijgewerkte gebruiksvoorwaarden accepteren voor u kunt spelen. Volg deze stappen om het probleem op te lossen.

Opmerking U kunt deze wijziging van de gebruiksvoorwaarden niet in de game zelf accepteren. Onze excuses voor het ongemak.

1. Selecteer Gameshub op uw Windows Phone.
  2. Veeg naar rechts naar Xbox Live. Er zou nu een bericht op het scherm moeten verschijnen.
  3. Als het bericht niet verschijnt, tikt u op het beletselteken (...) onderaan rechts.
  4. Accepteer de gebruiksvoorwaarden.

Wanneer u de gebruiksvoorwaarden hebt geaccepteerd, kunt u zich aanmelden bij Xbox en opnieuw Wordament spelen. Wij hopen u snel terug te zien in de klassementen!

Zorg ervoor dat uw telefoon verbindingen met Xbox Live toestaat

1. Selecteer Instellingen op uw Windows Phone.
  2. Veeg naar rechts naar Toepassingen.
  3. Selecteer Games.
  4. Zorg dat "Verbinding maken met Xbox Live" is ingesteld op Aan.

Controleer dat de tijd correct is ingesteld op uw telefoon

1. Selecteer Instellingen op uw Windows Phone.
  2. Scroll naar beneden naar Datum & tijd.
  3. Controleer dat de tijd en de tijdzone correct zijn.

Controleer dat uw telefoon de recentste informatie van Xbox Live heeft

1. Selecteer Gameshub op uw Windows Phone.
  2. Veeg naar rechts naar Xbox Live.
  3. Tik op het beletselteken (...) onderaan rechts.
  4. Tik op Vernieuwen. Xbox Live op uw telefoon wordt bijgewerkt (u zou uw avatar en gamertag moeten zien).

Controleer dat u een sterke internetverbinding hebt

Afhankelijk van de mobiele dataontvangst in uw regio, is het mogelijk dat u een draadloze verbinding moet gebruiken om te spelen.

Kunt u nog steeds geen verbinding maken?

Als geen van de bovenstaande oplossingen werkt, verwijdert u Wordament, start u de telefoon opnieuw op en installeert u Wordament opnieuw vanaf de pagina Wordament voor Windows Phone.