Instellingen en info over Wordament voor Windows Phone

Overzicht

Hoe kan ik mijn naam wijzigen?

In de huidige versie van Wordament wordt uw Xbox Live-gamertag als uw naam gebruikt. U kunt uw naam niet wijzigen zonder dat u ook uw gamertag wijzigt.

Hoe kan ik mijn kleurinstellingen wijzigen?

De kleurinstellingen voor Wordament weerspiegelen het thema op uw Windows Phone. Om de kleuren in Wordament te wijzigen, past u de accentkleur en het achtergrondthema van uw telefoon aan. Wordament wordt dan gewijzigd naar die kleur en een aanvullende kleur.

Met welke woorden kan wel of niet worden gespeeld?

Het is een regel van Wordament dat de volgende woorden niet worden gebruikt:

• Regionale woorden
  • Dialect
  • Eigennamen
  • Afkortingen

De officiële scheidsrechter voor woorden in Wordament is de Oxford English Dictionary. De ontwikkelaars van Wordament doen hun best om de game uit te breiden naar andere talen, en ze staan open voor feedback van de community. U kunt feedback geven over woorden die wel of niet aan bod zouden moeten komen in de game via wordament.com.