Verbindingsfout Games for Windows Live

Symptomen van verbindingsfouten met Games for Windows Live

Probeer de onderstaande oplossingen als u een foutbericht krijgt wanneer u zich aanmeldt bij de Games for Windows Live Marketplace.

Verbindingsfouten Games for Windows Live

Error: Can’t connect to Live

Probeer het volgende om dit probleem op te lossen:

1. Controleer de status van de Games for Windows Live-service.
  2. Probeer de oplossingen op deze pagina: Kan niet aanmelden bij de Games for Windows Marketplace.

Error: Your Live membership is not valid

Als u dit bericht krijgt, bevat uw profiel niet de juiste Microsoft-account of wachtwoord. Om deze verbindingsfout met Games for Windows Live op te lossen, probeert u de oplossingen op deze pagina: Kan niet aanmelden bij de Games for Windows Marketplace.

Error: You were signed out of Live because another person signed in using your account

Als u dit bericht ontvangt, bent u aangemeld bij uw profiel op een andere computer of Xbox 360-console. U wordt automatisch afgemeld wanneer u zich aanmeldt bij Games for Windows Live op een andere computer of console.

Error: Can’t connect to Live. Error code: 0x8015####

Foutcode

Meer informatie

0x80150003
0x80151001
0x80151003
0x80151004
0x80151102
0x8015190E

The Live service is not available. Try again later. Controleer de status van de Games for Windows Live-service.

0x80150007
0x8015000B
0x80150010
0x80151000

Games for Windows Live kan geen IP-adres verkrijgen van uw netwerkapparaat. Controleer dat u het juiste netwerkapparaat hebt geselecteerd. Zie het volgende artikel in de Microsoft Knowledge Base voor meer informatie:
Verbindingsproblemen wanneer u probeert verbinding te maken met Xbox Live vanuit een Games for Windows-game

0x80151006

Uw Microsoft-account is geldig, maar is niet gekoppeld aan een Live-account. Ga naar Lid worden van Xbox Live om u aan te melden voor een Live-account met uw Microsoft-account.

0x80151007

Games for Windows Live moet worden bijgewerkt.

Ga naar Games for Windows Marketplace en klik op Downloaden.

0x80151103

De Live-service is niet beschikbaar om uw Microsoft-account te verifiëren. Probeer het later opnieuw.

0x80151105
0x8015190D

Uw account werd geblokkeerd en u kunt zich niet aanmelden bij Games for Windows Live. Zie Games for Windows Live-account geblokkeerd voor meer informatie.

0x80151106

Het toegestane aantal Xbox Live-activeringen voor deze productcode is overschreden.