De Xbox SmartGlass-app op een apparaat met Windows instellen en gebruiken

Overzicht

Met Xbox SmartGlass kunt u uw Windows-apparaat gebruiken als afstandsbediening voor uw Xbox 360-console.

Xbox SmartGlass is beschikbaar als gratis download in de Windows Store.

Vereisten voor Xbox SmartGlass voor apparaten met Windows

Om Xbox SmartGlass te gebruiken in Windows hebt u het volgende nodig:

• Een tablet of pc met Windows 8, Windows RT of recentere versies
  • Een Microsoft-account en een gekoppeld Xbox Live-profiel
  • Een internetverbinding of lokale netwerkverbinding die verbinding kan maken met uw Xbox 360-console

Opmerking Xbox De snelheid van SmartGlass varieert naargelang van de snelheid van uw netwerkverbinding en de verwerkingscapaciteit van uw tablet of pc.

Xbox SmartGlass downloaden en installeren vanaf de Windows Store

1. Open het Startscherm op uw apparaat of pc met Windows.
  2. Selecteer Windows Store.
  3. Klik of tik rechtsboven op het scherm op het emoticon Zoeken.
  4. Zoek naar SmartGlass.
  5. Zoek de versie van Xbox SmartGlass die compatibel is met uw apparaat of pc met Windows en klik op Installeren.
  6. Wanneer de installatie is voltooid, wordt de Xbox SmartGlass-tegel weergegeven op uw Startscherm.