Problemen met Xbox Games op Windows 8 en Windows RT oplossen

Als u problemen hebt met Xbox Games op Windows 8 of Windows RT, kan deze pagina u helpen de nodige informatie te vinden om de problemen op te lossen.

De Games-app gebruiken

Op een voorbeeldscherm van de Games-app staat de Xbox Games Store.

De Games-app is reeds vooraf geïnstalleerd op pc's met Windows 8 en Windows RT. Als u problemen hebt om verbinding te maken met Xbox Live of een game uit te voeren, probeer dan de onderstaande koppelingen om het probleem op te lossen, zodat u verder kunt gamen.

Verbinding maken

Verbinding maken met Xbox Live vanaf een pc

Meer informatie over het oplossen van problemen met de verbinding tussen uw pc en Xbox Live.

Verbinding maken met uw Xbox Live-account met Xbox op Windows games

Meer informatie over verbinding maken tussen Xbox Live en Xbox op Windows games.

Installeren en problemen oplossen

Games-app installeren op Windows 8

Hoe u de vooraf geïnstalleerde Games-app op uw pc met Windows 8 of Windows RT kunt starten en gebruiken.

Foutbericht "Uw pc voldoet niet aan de minimumvereisten" treedt op wanneer u een game of app van de Windows Store probeert te installeren

Wat u kunt doen als u een foutbericht krijgt dat uw pc niet voldoet aan de minimumvereisten.

Problemen met snelheid en instabiliteit in pc-games oplossen

Als een game die u speelt, traag wordt of vastloopt, ontdek dan wat u kunt doen op uw computer om deze problemen op te lossen. Hoe u problemen met de snelheid en de stabiliteit van Xbox-apps op uw pc met Windows 8 of Windows RT kunt oplossen.

Problemen met een app oplossen

Wat u kunt doen als u problemen hebt met apps en hoe u deze problemen zelf kunt oplossen.

Hoe u informatie over ondersteuning kunt krijgen voor Xbox Games op Windows 8

Xbox biedt informatie en ondersteuning voor Xbox Games in Windows 8 die uitgegeven zijn door Microsoft. Microsoft geeft niet elke game uit die via de Windows Store wordt verkocht, en niet elke game is een titel van Xbox Games in Windows 8.

Zie Problemen met snelheid en instabiliteit bij pc-games voor algemene ondersteuning voor Games op Windows Live.

Elke game die beschikbaar is in de Windows Store omvat een link naar de site voor klantondersteuning van de uitgever. U vindt deze informatie op het tabblad Overzicht van de game in de Windows Store. Denk eraan dat de exacte woorden en locatie van de tekst variëren naargelang van de uitgever.

Een voorbeeldscherm Overzicht voor een game, met de opties installeren, spelen, meer informatie en toegang tot ondersteuning

Als u de link naar ondersteuning van de uitgever van een game hebt gevonden, klikt u erop voor contactgegevens en informatie over ondersteuning.

Betalingen en facturering

Uw betalingsmethode voor de Windows Store bewerken en factureringsgeschiedenis bekijken

Hoe u uw betalingsmethode voor aankopen in de Windows Store kunt toevoegen, bijwerken of wijzigen.

Verwante problemen