Fout c00d11cd treedt op wanneer u een Xbox-app op uw computer met Windows 8 of Windows 8.1 gebruikt

U krijgt het volgende foutbericht en een van de volgende fouten te zien wanneer u een Xbox-app op uw computer gebruikt:

Please try again. If the problem continues, visit www.xbox.com/support to check for guidance.

c00d11cd

x0c00d11cd

Dit kan betekenen dat er een probleem is met de instellingen of een ongedefinieerde fout.

Oplossingen

Probeer de volgende oplossingen voor het probleem:

Oplossing 1: Installeer de Probleemoplosser voor apps van Windows Store en voer deze uit

De Probleemoplosser voor apps van Windows Store kan sommige problemen met Xbox-apps op uw computer automatisch identificeren en oplossen.

Oplossing 2: Controleer dat u de juiste computer of apparaat gebruikt

Zorg ervoor dat u content afspeelt vanaf het apparaat met uw accountinstellingen en niet vanaf een andere computer.

Oplossing 3: Controleer uw internetverbinding en netwerkverbinding

Controleer dat uw apparaat is verbonden met het internet en dat u bent aangemeld bij de app.

Oplossing 4: Controleer de status van de Xbox Live-service

Als u hier waarschuwingen ziet, wacht dan totdat de service weer werkt en probeer het opnieuw:

Xbox Live-coreservices: actief en werkend
2017-01-20T04:37:46.9774059+00:00

Oplossing 5: Controleer uw landinstellingen

Als u vaak aanmeldproblemen hebt, moet u ervoor zorgen dat de locatie van uw computer overeenkomt met het land/regio van uw account en daarna de app opnieuw opstarten. Zie Landinstellingen voor Xbox op Windows-apps voor meer informatie. Hier wordt uitgelegd hoe u uw landinstellingen kunt wijzigen.

Oplossing 6: Sluit de app en start de app opnieuw

Probeer de volgende stappen als de fout is opgetreden bij het kopen, downloaden of afspelen van content of nadat u uw apparaat in slaapstand of sluimerstand hebt gezet:

• Sluit de app en start de app opnieuw.
  • Controleer de netwerkverbinding of de internetverbinding.

Oplossing 7: Controleer op updates van de app

Controleer op bijgewerkte versies van de app die u gebruikt. Open hiervoor de app via het Startscherm en kijk of er in de rechterbovenhoek van het scherm een updatemelding staat.

Opmerking: Bij roaming is het mogelijk dat u geen toegang krijgt tot uw content. De beschikbaarheid van content varieert naargelang de regio.

Neem contact op met Xbox Support als dit probleem blijft optreden.