Landinstellingen voor Xbox op Windows-apps

Overzicht

Als u het foutbericht "You're signing in with an account that's different from your Windows region. To sign in with this account, please change your Windows region and restart the Xbox Live app" te zien krijgt, is er een conflict tussen de regionale instellingen van Windows op uw computer en de regionale instellingen van uw Xbox-account. Om dit probleem op te lossen, wijzigt u de instellingen op uw computer, zodat ze overeenstemmen met de instellingen van uw Xbox-account.

Bekijk deze pagina voor meer informatie over dit foutbericht en wat u eraan kunt doen.

Op deze pagina

Wat u kunt doen

Controleer dat uw computer is ingesteld op hetzelfde land/regio als uw Xbox-account.

1. Bepaal eerst de land/regio-instelling van de Xbox-account dat u wilt gebruiken.
    1. Ga naar Xbox.com en meld u aan bij uw account.
    2. Tik of klik op Mijn account en tik of klik op Facturerings- en contactgegevens. U moet zich misschien opnieuw aanmelden voor toegang tot deze factureringspagina.

Uw locatie staat onder Land/Regio. Dit is de locatie die moet overeenstemmen met uw computer.

2. Wijzig vervolgens de land/regio-instelling voor uw computer.

Als u een aanraakscherm gebruikt:

1. Begin op het Startscherm "control panel" te typen.
    2. Tik op de afbeelding van het Control Panel.
    3. Tik in het Control Panel op Clock, Language, and Region.
    4. Tik op Change location onder "Region".
    5. Tik op het tabblad Location in het venster Region. U krijgt uw Home location te zien in het vervolgkeuzemenu.
    6. Selecteer het land/regio die overeenstemt met uw Xbox-account.

Als u op een pc werkt:

1. Begin op het Startscherm "control panel" te typen.
    2. Klik op de afbeelding van het Control Panel.
    3. Klik in het Control Panel op Clock, Language, and Region.
    4. Klik op Change location onder "Region".
    5. Tik op het tabblad Location in het venster Region. U krijgt uw Home location te zien in het vervolgkeuzemenu.
    6. Selecteer het land/regio die overeenstemt met uw accounts.

Wat is er aan de hand?

Deze fout heeft een van de volgende oorzaken:

• U probeert aan te melden bij de app in een land of regio waar de service niet beschikbaar is.
  • De computer waarop u probeert aan te melden is ingesteld op een ander land/regio dan het land/regio van uw Xbox-account.

Meer informatie

De apps die worden beïnvloed door dit probleem zijn onder andere Xbox Companion, Xbox Live Games, Music en Video.