Fout c00d1355 of x0c00d1355 treedt op wanneer u een Xbox-app gebruikt

Probleem

U krijgt een van de volgende foutcodes en foutbericht te zien wanneer u een Xbox-app gebruikt:

c00d1355

x0c00d1355

Can't play. You must be at least 18 years old to preview or play this content

Dit betekent dat u de content probeert te bekijken vanaf een kinderaccount die geen toegang heeft tot expliciete content.

Opmerking Content van de Windows Store die als expliciet is gemarkeerd, is niet beschikbaar voor personen met een kinderaccount, tenzij dit in Ouderlijk toezicht is toegestaan door de ouders.

Oplossing

Zorg dat u bent aangemeld bij een account met de juiste toestemmingen. Controleer of u bij uw eigen account bent aangemeld. Controleer de toestemmingen van uw account als u deze fout steeds opnieuw krijgt. Als het een kinderaccount is, krijgt u geen toegang tot de content.

Zie het artikel over Online veiligheid en privacy van Xbox Live en Zune voor meer informatie over Ouderlijk toezicht en kinderaccounts en hoe u uw instellingen voor het beheer van content kunt instellen.

Als deze fout blijft optreden, neemt u contact op met Xbox Support. Klik hiervoor op de koppeling "Contact" onder aan deze pagina.