Lijst met functies van Xbox op Windows

Kenmerken van Xbox in Windows 8.1 en Windows RT 8.1

Xbox SmartGlass

Beschrijving

Met Xbox SmartGlass kun je je apparaat met Windows 8.1 gebruiken als tweede scherm, om intelligent te communiceren met je Xbox 360-console1. Het helpt je apparaten samen te werken om je ervaringen met tv-programma's, films, muziek, sport en games te verbeteren. Met eenvoudige gebaren kun je alles op je tv besturen en ermee communiceren op je Windows-apparaat.

Opmerking Voor SmartGlass zijn een Xbox 360 en een internetverbinding vereist. Zie de volgende lijst met functies van Xbox SmartGlass om te zien welke functies beschikbaar zijn in je regio.

Functies van Xbox SmartGlass

• Je apparaten werken op een intelligente manier samen om een nieuwe entertainmentervaring te creëren2.
  • Controleren van en communiceren met je favoriete tv-programma's3, films4, muziek5 en games6.
  • Genieten van interessante interactieve activiteiten en nieuwe content over wat je op dit moment bekijkt op je tv2.
  • Op een nieuwe manier Xbox 360-games6 spelen, waarbij je je Windows 8.1-apparaat gebruikt als je tweede scherm1.
  • Moeiteloos je weergave van gekochte tv-programma's3 en films4 wisselen tussen je Windows 8.1-apparaat en je Xbox 360-console6.
  • Met een Xbox Live Gold-lidmaatschap (apart verkocht) kun je je browser besturen op je Xbox 360: navigeren, bladeren en knijpen om in te zoomen.
  • Met een Xbox Live Gold-lidmaatschap kun je je account beheren, codes inwisselen, het adres van een website in je browser typen7 dit alles via eenvoudige tekstinvoer vanaf je Windows 8.1-apparaat.
  • Genieten van interessante details en ervaringen, in real time, in bepaalde tv-programma's3, films4 en games6 op je Xbox 360.

Beschikbaarheid functie

1 Xbox SmartGlass-ervaringen zijn beschikbaar bij bepaalde games en Xbox Live-content. Voor bepaalde content zijn een Xbox Live Gold-lidmaatschap en extra vergoedingen en/of vereisten van toepassing.

2 Xbox SmartGlass is beschikbaar in Argentinië, Australië, Oostenrijk, België, Brazilië, Canada, Chili, Colombia, Tsjechië, Denemarken, Finland, Frankrijk, Duitsland, Griekenland, Hongkong, Hongarije, India, Ierland, Israël, Italië, Japan, Korea, Mexico, Nederland, Nieuw-Zeeland, Noorwegen, Portugal, Rusland, Saoedi-Arabië, Singapore, Slowakije, Zuid-Afrika, Spanje, Zweden, Zwitserland, Taiwan, Verenigde Arabische Emiraten, het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten.

3 Xbox TV Store is beschikbaar in Canada, Frankrijk, Duitsland, Italië, Japan, Mexico, Spanje, Zweden, het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten.

4 Xbox Movies Store is beschikbaar in Canada, Denemarken, Finland, Frankrijk, Duitsland, Ierland, Italië, Japan, Mexico, Nederland, Nieuw-Zeeland, Noorwegen, Spanje, Zweden, Zwitserland, het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten.

5 SmartGlass-ervaringen voor muziek zijn beschikbaar in Argentinië, Australië, Oostenrijk, België, Brazilië, Canada, Denemarken, Finland, Frankrijk, Duitsland, Ierland, Italië, Mexico, Nederland, Nieuw-Zeeland, Noorwegen, Portugal, Spanje, Zweden, Zwitserland, Turkije, het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten.

6 Xbox 360 Games zijn beschikbaar in Argentinië, Australië, Oostenrijk, België, Brazilië, Canada, Chili, Colombia, Tsjechië, Denemarken, Finland, Frankrijk, Duitsland, Griekenland, Hongkong, Hongarije, India, Ierland, Israël, Italië, Japan, Korea, Mexico, Nederland, Nieuw-Zeeland, Noorwegen, Portugal, Rusland, Saoedi-Arabië, Singapore, Slowakije, Zuid-Afrika, Spanje, Zweden, Zwitserland, Taiwan, Turkije, Verenigde Arabische Emiraten, het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten.

7 Tekstinvoer is momenteel beperkt tot alfanumerieke tekens.

Xbox-games

Beschrijving

Ontdek de nieuwste topgames, je favoriete klassiekers en exclusieve games voor Windows. Houd je voortgang bij voor de games die je speelt en bekijk hoe je het doet ten opzichte van je vrienden. Bovendien kun je zien wat je vrienden doen en berichten naar je vrienden sturen. Zie de volgende lijst met functies van Xbox Games om te zien welke functies beschikbaar zijn in je regio.

Functies Xbox Games

• Games en extra's voor je pc ontdekken en kopen.
  • Details van games, inclusief extra's, prestaties, schermafdrukken en klassementen bekijken1.
  • Via gamemeldingen kom je te weten wanneer je aan de beurt bent en wanneer je vrienden je uitnodigen om te spelen.
  • Je gamevoortgang en achievements bijhouden en vergelijken met die van je vrienden.
  • Tekstberichten naar je vrienden sturen en ontvangen.
  • Bekijken welke games je vrienden spelen op hun Windows 8.1-apparaat, Windows Phone of Xbox 3601.
  • Je profiel en bakens bewerken.
  • Je games, achievements en profiel delen met je vrienden.

Beschikbaarheid functie

1 Xbox 360 Games zijn beschikbaar in Argentinië, Australië, Oostenrijk, België, Brazilië, Canada, Chili, Colombia, Tsjechië, Denemarken, Finland, Frankrijk, Duitsland, Griekenland, Hongkong, Hongarije, India, Ierland, Israël, Italië, Japan, Korea, Mexico, Nederland, Nieuw-Zeeland, Noorwegen, Portugal, Rusland, Saoedi-Arabië, Singapore, Slowakije, Zuid-Afrika, Spanje, Zweden, Zwitserland, Taiwan, Turkije, Verenigde Arabische Emiraten, het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten.

Xbox Music

Beschrijving

Xbox Music breng je al je favoriete muziek in een eenvoudige app. Muziek uit je persoonlijke verzameling afspelen en beheren, bladeren en nummers kopen in de Xbox Music Store. Onmiddellijk miljoenen nummers gratis streamen op je Windows 8.1-apparaat. Of een Xbox Music-pas kopen voor onbeperkte toegang tot muziek op al je apparaten.

Functies Xbox Music

• Je persoonlijke muziekverzameling beheren.
  • Afspeellijsten met je favoriete nummers maken en bewerken.
  • Je afspeellijsten van iTunes importeren. Gratis beluisteren! Miljoenen nummers van de Xbox Music Store streamen op je Windows 8.1-apparaat.
  • Met een Xbox Music-pas kun je je muziekverzameling vanaf de website van Xbox Music streamen2.
  • Radio creëert in een handomdraai aangepaste playlists met je favoriete artiesten1.
  • Nummers en albums kopen en toevoegen aan je persoonlijke collectie1.
  • Details bekijken over artiesten, met foto's, biografieën, albumlijsten en verwante artiesten1.
  • Verbeterd bladeren: in- en uitzoomen met je vingers of je muis om muziek in je collectie te zoeken.

Beschikbaarheid functie

1 Xbox Music Store is beschikbaar in Argentinië, Australië, Oostenrijk, België, Brazilië, Canada, Denemarken, Finland, Frankrijk, Duitsland, Ierland, Italië, Japan, Mexico, Nederland, Nieuw-Zeeland, Noorwegen, Portugal, Spanje, Zweden, Zwitserland, het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten.

2 Xbox Music-pas is beschikbaar in Argentinië, Australië, Oostenrijk, België, Brazilië, Canada, Denemarken, Finland, Frankrijk, Duitsland, Ierland, Italië, Mexico, Nederland, Nieuw-Zeeland, Noorwegen, Portugal, Spanje, Zweden, Zwitserland, het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten.

Xbox Video

Beschrijving

Xbox Video breng je de recentste video's en tv-programma's in HD op je apparaat met Windows 8.1 en maakt het eenvoudig om je favoriete video's en tv-programma's te bekijken waar je ook bent. Je kunt nieuwe blockbusters en klassieke favorieten huren en kopen of de nieuwste episodes van de nieuwste tv-programma's bekijken. Met Xbox Video krijg je 'instant-on HD' , waarmee je onmiddellijk kunt kijken. Zie de volgende lijst met functies van Xbox Video om te zien welke functies beschikbaar zijn in je regio.

Functies Xbox Video

• Genieten van je videoverzameling.
  • De nieuwste films huren of kopen op je Windows 8.1-apparaat1.
  • De recentste tv-programma's bekijken de dag nadat ze worden uitgezonden2.
  • Onmiddellijk in HD bekijken1.
  • Recensies van klanten en critici bekijken wanneer je programma's kiest1.
  • Snel en eenvoudig vinden wat je zoekt.
  • Gedetailleerde beschrijvingen van je favoriete films1 en tv-programma's2 krijgen.
  • Ondertiteling is beschikbaar voor vele films en tv-programma's3.
  • Je weergave wisselen van je pc naar je Xbox 360 met een druk op de knop1,2.

Beschikbaarheid functie

1 Xbox Movies Store is beschikbaar in Australië, Oostenrijk, België, Canada, Denemarken, Finland, Frankrijk, Duitsland, Ierland, Italië, Japan, Mexico, Nederland, Nieuw-Zeeland, Noorwegen, Spanje, Zweden, Zwitserland, het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten.

2 Xbox TV Store is beschikbaar in Australië, Canada, Frankrijk, Duitsland, Italië, Japan, Mexico, Nieuw-Zeeland, Spanje, het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten.

3 Ondertiteling is alleen beschikbaar in de Verenigde Staten.