De fout "Sorry, there's a problem with your billing address" treedt op wanneer u een aankoop doet op Xbox Live

U krijgt het volgende foutbericht te zien wanneer u een aankoop probeert uit te voeren op Xbox Live:

Sorry, there’s a problem with your billing address. Ga naar Instellingen, Account, Betalingsopties beheren om dit te corrigeren en probeer het vervolgens opnieuw.

Dit kan betekenen dat een deel van het factuuradres gekoppeld aan de geregistreerde betalingsmethode in uw Xbox Live-account onjuist is.

Oplossingen

Opmerkingen

Stappen op de computer: Uw factuuradres wijzigen

1. Tik of klik op Mijn account in de rechterbovenhoek van het scherm en meld u aan.
  2. Tik of klik op Betalingsopties beheren.
    Opmerking Om veiligheidsredenen wordt u wellicht gevraagd nogmaals aan te melden.
  3. Tik of klik op Bewerken naast de betalingsoptie die u wilt gebruiken.
  4. Corrigeer de adresgegevens voor de facturering.
  5. Tik of klik op Opslaan en probeer de aankoop opnieuw uit te voeren.

Stappen op de Xbox 360-console: Uw factuuradres wijzigen

1. Meld u aan op uw console met uw Xbox Live-gamertag.
  2. Ga naar Settings en selecteer Account.
picture
  1. Selecteer Manage Payment Options.
picture
  1. Selecteer de betalingsoptie die u wilt bijwerken.
  2. Werk de factureringsgegevens voor de creditcard bij.
  3. Selecteer OK en probeer de aankoop opnieuw uit te voeren.

Als u de naam van uw Xbox Live-account wilt wijzigen, gebruikt u de stappen voor de computer hierboven.

Neem contact op met Xbox Support als dit probleem blijft optreden.