De fout "Sorry, there's a problem with your billing address" treedt op wanneer u een aankoop doet op Xbox Live

U krijgt het volgende foutbericht te zien wanneer u een aankoop probeert uit te voeren op Xbox Live:

Sorry, there’s a problem with your billing address. Ga naar Instellingen, Account, Betalingsopties beheren om dit te corrigeren en probeer het vervolgens opnieuw.

Dit kan betekenen dat een deel van het factuuradres gekoppeld aan de geregistreerde betalingsmethode in uw Xbox Live-account onjuist is.

Oplossing

Probeer de volgende oplossing voor het probleem:

1. Ga naar Mijn account.
  2. Meld u indien nodig aan met uw Microsoft-account.
  3. Selecteer Betaling en facturering.
picture
  1. Voer een van de volgende handelingen uit:
    • Selecteer Betalingsopties beheren en tik of klik op Bewerken naast de betalingsmethode die u probeert te gebruiken.
    • Selecteer Factuuradres wijzigen.
  2. Corrigeer de gegevens.
  3. Volg de instructies om de nieuwe informatie op te slaan en probeer uw aankoop opnieuw uit te voeren.

Neem contact op met Xbox Support als dit probleem blijft optreden.