Uw aanmeldingsvoorkeuren op uw Xbox One-console wijzigen

Volg deze stappen als u uw aanmeldingsvoorkeuren wilt wijzigen, zoals het wachtwoord vereist maken om u aan te melden.

1. Druk op de Xbox-knop om de guide te openen.
  1. Selecteer Instellingen.
  2. Selecteer Alle instellingen.
  1. Selecteer Aanmelden, beveiliging en wachtwoordcode onder Account. Als u een wachtwoord vereist hebt gemaakt om instellingen te wijzigen, wordt u gevraagd het nu in te voeren.
  1. Selecteer Wijzig mijn aanmeldings- en beveiligingsvoorkeuren onder Aanmelden, beveiliging en wachtwoordcode.
  1. Kies een van de volgende opties:
  • Snel en simpel. Geen wachtwoord.
  • Grenzeloos. Geen extra stappen om aan te melden of instellingen te wijzigen.
  • Controleer of ik het ben. U wordt om uw wachtwoordcode gevraagd.
  • Vraag mijn wachtwoordcode. Wachtwoordcode vereist om u aan te melden, iets te kopen of instellingen te wijzigen.
  • Vergrendelen. Wachtwoordcode vereist voor vrijwel alles.
  • Aanpassen. Selecteer deze optie als u zelf wilt opgeven voor welke acties een wachtwoord of wachtwoordcode vereist is.