Uw Xbox Live-accountgegevens wijzigen of bijwerken

U kunt de naam, het adres, het telefoonnummer of het e-mailadres van uw Xbox Live-account wijzigen.

Opmerkingen

• Als u naar een ander land/andere regio verhuist, moet u een aantal extra stappen uitvoeren wanneer u uw Xbox Live-account bijwerkt. Zie De regio van uw Xbox Live-account wijzigen voor meer informatie.
  • Zie Een Xbox Live-betalingsoptie wijzigen als u uw betalingsopties wilt veranderen en een andere betalingsmethode voor uw account wilt gebruiken.
  • Als u vragen hebt over de facturering van uw account, klikt u onder aan de pagina op de koppeling Contact en klikt u vervolgens op Facturering en lidmaatschappen.
  • Om de Microsoft-account en gekoppelde informatie zoals uw telefoonnummer en e-mailadres te vinden, zie Uw Microsoft-account zoeken.

Oplossingen

Stappen op de computer: Naam, adres, telefoonnummer of e-mailadres van uw account wijzigen

1. Ga naar de pagina voor facturering van uw Microsoft-account en meld u aan met uw Microsoft-account (e-mailadres en wachtwoord).
    Opmerking Als u de gegevens van uw Microsoft-account niet meer weet, gaat u naar E-mailadres of wachtwoord van uw Microsoft-account zoeken.
  2. Tik of klik op Factureringsgegevens. Omwille van de gevoelige aard van uw factureringsgegevens, wordt u wellicht gevraagd toe te staan dat we u een beveiligingscode sturen om te controleren dat u de wijziging zelf wilt doorvoeren.
picture
  1. Voer de veiligheidscode die u hebt ontvangen in en klik op Volgende.
  2. Breng de gewenste wijzigingen aan op het scherm "Uw factuurprofiel beheren" en klik op Opslaan.

Uw factuurgegevens zijn nu bijgewerkt.

Stappen op de Xbox 360-console: Adres, e-mailadres of telefoonnummer van uw account wijzigen

1. Meld u aan op uw console met uw Xbox Live-gamertag.
  2. Ga naar Settings en selecteer Account.
picture
  1. Ga naar rechts naar Account Management en selecteer Billing Information.
picture
  1. Voer het wachtwoord van uw Microsoft-account in en selecteer Sign In.
  2. Bewerk uw accountgegevens en selecteer vervolgens Gereed.

Stappen op de Xbox One-console: Adres, e-mailadres of telefoonnummer van uw account wijzigen

1. Druk op de controller op de Menuknop.
  2. Selecteer Instellingen.
  3. Selecteer Betaling en facturering.
picture
  1. Ga naar Factuuradres wijzigen.
  2. Bewerk uw accountgegevens. Druk op B op uw controller en selecteer Volgende als u bepaalde gegevens niet wilt wijzigen.
  3. Klik op Gegevens opslaan wanneer u alle gewenste wijzigingen hebt aangebracht. Selecteer Make more changes als u nog iets anders wilt wijzigen.