Hoe u Xbox Live-accountgegevens kunt wijzigen of bijwerken

Overzicht

U kunt de naam, het adres, het telefoonnummer of het e-mailadres van uw Xbox Live-account wijzigen.

Oplossingen

Opmerkingen:

Stappen op de computer: Naam, adres, telefoonnummer of e-mailadres van uw account wijzigen

1. Ga naar Accountgegevens voor facturering en meld u aan met de Microsoft-account (e-mailadres en wachtwoord) die aan uw Xbox Live-account is gekoppeld.

Opmerking Als u de aanmeldgegevens of het wachtwoord van uw Microsoft-account niet meer weet, gaat u naar Uw Microsoft-account zoeken.

2. Klik op Profiel en klik op Profiel bewerken.
  3. Naargelang uw instellingen gaat u rechtstreeks naar de Profielpagina (als dat zo is, gaat u nu verder met stap 5) of u gaat naar de pagina "Help ons uw account te beschermen" (als dat zo is, klikt u op Volgende of Ik heb al een code).
picture
  1. Voer de veiligheidscode die u hebt ontvangen in en klik op Volgende.
  2. Klik op Profiel bewerken op de Profielpagina. Breng de wijzigingen in uw accountgegevens aan en klik op Opslaan.

Stappen op de console: Uw adres, e-mailadres of telefoonnummer wijzigen

1. Meld u aan op uw console met uw Xbox Live-gamertag.
  2. Ga naar Settings en selecteer Account.
picture
  1. Ga naar Your Information en selecteer Billing Information.
picture
  1. Voer het wachtwoord van uw Microsoft-account in en selecteer Sign In.
  2. Bewerk uw accountgegevens en selecteer vervolgens Done.

Als u de naam van uw Xbox Live-account wilt wijzigen, gebruikt u de stappen voor de computer hierboven.