Uw Xbox Live-accountgegevens wijzigen

Overzicht

U kunt de naam, het adres, het telefoonnummer of het e-mailadres van uw Xbox Live-account wijzigen.

Oplossingen

Opmerkingen

Stappen op de computer: Wijzig uw accountgegevens

1. Ga naar Accountgegevens voor facturering en meld u aan met de Microsoft-account (e-mailadres en wachtwoord) die aan uw Xbox Live-account is gekoppeld.
    Opmerking Als u de aanmeldgegevens of het wachtwoord van uw Microsoft-account niet meer weet, gaat u naar Uw Microsoft-account zoeken.
  2. Klik op Profiel en klik op Profiel bewerken.
  3. Naargelang uw instellingen gaat u rechtstreeks naar de Profielpagina (als dat zo is, gaat u nu verder met stap 5) of u gaat naar de pagina "Help ons uw account te beschermen" (als dat zo is, klikt u op Volgende of Ik heb al een code).
picture
  1. Voer het wachtwoord van uw Microsoft-account in en selecteer Sign In.
  2. Bewerk uw accountgegevens en selecteer vervolgens Gereed.

Stappen op de Xbox One-console: Wijzig uw accountgegevens

1. Meld u aan op uw Xbox One-console met uw Xbox Live-gamertag.
  2. Ga naar Settings.
picture
  1. Selecteer Payment & Billing.
picture
  1. Selecteer Change billing address.
picture
  1. Valideer uw voornaam en selecteer Enter.
picture
  1. Valideer de eerste regel van uw adres en selecteer Enter.
picture
  1. Voer indien nodig een tweede regel in en selecteer Enter.
picture
  1. Valideer uw stad en selecteer Enter.
picture
  1. Valideer uw staat en selecteer Enter.
picture
  1. Voer uw postcode in en selecteer Enter.
picture
  1. Valideer uw telefoonnummer en selecteer Enter.
picture
  1. Valideer het e-mailadres waarnaar u wilt dat communicatie over facturering wordt gestuurd en selecteer Enter.
picture
  1. Selecteer Save info.
picture

Stappen op de Xbox 360-console: Wijzig uw accountgegevens

1. Meld u aan op uw Xbox 360-console met uw Xbox Live-gamertag.
  2. Ga naar Settings en selecteer Account.
picture
  1. Ga naar Your Information en selecteer Billing Information.
picture
  1. Voer het wachtwoord van uw Microsoft-account in en selecteer Sign In.
  2. Bewerk uw accountgegevens en selecteer vervolgens Done.

Als u de naam van uw Xbox Live-account wilt wijzigen, gebruikt u de stappen voor de computer hierboven.