U wordt gevraagd uw account bij te werken wanneer u uw Xbox Live-profiel downloadt

We kunnen vragen de gegevens in uw Microsoft-account bij te werken wanneer u uw Xbox Live-profiel downloadt op uw console. Dat komt omdat sommige gegevens niet werden ingevoerd toen u uw account aanmaakte.

U wordt wellicht gevraagd het volgende op te geven wanneer u zich aanmeldt op uw console:

• Voor- en achternaam: Zo kunnen we uw ervaring met Xbox en andere services van Microsoft personaliseren. Het helpt ons ook uw identiteit te verifiëren als uw account wordt gehackt of als u uw wachtwoord vergeet.
  • Geboortedatum: Xbox heeft een algemeen beleid dat gebruikers jonger dan 18 jaar de toestemming van hun ouders moeten hebben om een account aan te maken. Bovendien moeten we de eisen voor privacy van kinderen in de Verenigde Staten en Zuid-Korea naleven. Daarom is er een geboortedatum vereist voor alle accounts.
  • Beveiligingsgegevens: Wanneer u gevoelige wijzigingen aan financiële of andere gegevens in uw account uitvoert, moeten we controleren dat u de persoon bent die de wijzigingen doorvoert. Daarom sturen we u een beveiligingscode via telefoon of e-mail.

Xbox One

Als u wordt gevraagd de gegevens van uw Microsoft-account bij te werken terwijl u uw Xbox One gebruikt, volg dan de instructies die op uw console worden weergegeven. U kunt zich ook aanmelden bij uw Microsoft-account op account.microsoft.com om de nodige updates van uw account te voltooien. Zie de instructies hieronder.

Xbox 360

Zo kunt u de gegevens van uw Microsoft-account voor Xbox 360 bijwerken:

1. Ga in een browser naar account.microsoft.com.
  2. Meld u indien nodig aan bij de Microsoft-account die u wilt wijzigen.
    Opmerking Als u het e-mailadres of wachtwoord van uw Microsoft-account niet meer weet, gebruikt u de Oplossing voor verloren account of de Oplossing voor verloren wachtwoord.

Uw naam toevoegen:

1. Selecteer op de accountpagina Naam bewerken onder Hallo!.
  2. Voer uw voor- en achternaam in en selecteer Opslaan.

Uw geboortedatum toevoegen:

1. Ga naar Jouw gegevens.
  2. Selecteer Persoonlijke gegevens bewerken. Mogelijk moet u uw identiteit bevestigen door uw wachtwoord in te voeren of een beveiligingscode die we naar uw alternatieve e-mailadres of uw telefoon sturen.
  3. Wijzig uw geboortedatum en selecteer Opslaan.

Voor kinderaccounts, in bepaalde regio´s

Als de geboortedatum in een Microsoft-account aangeeft dat het de account van een kind is, moet u andere stappen uitvoeren in regio's zoals de Verenigde Staten en de Republiek Korea en andere regio's waarin is vastgelegd wat kinderen online kunnen doen.

1. Meld u met de Microsoft-ouderaccount aan op de pagina voor uw Gezin op de Microsoft-accountwebsite.
  2. Selecteer De profielgegevens van mijn kind beheren.
  3. Selecteer voor het account van het kind dat u wilt wijzigen Persoonlijke gegevens van dit kind bewerken en volg de instructies.

Uw verificatiegegevens toevoegen of bevestigen

Volg deze stappen als u het telefoonnummer of alternatief e-mailadres dat u gebruikt om uw identiteit te verifiëren wilt toevoegen of bevestigen:

1. Selecteer Beveiliging.
  2. Selecteer Gegevens bijwerken
  3. Als u een telefoonnummer gebruikt, selecteert u uw land, voert u uw telefoonnummer in het derde vak in, selecteert u Sms of Bellen onder Telefoon controleren via en selecteert u Volgende.
    • Als u een alternatief e-mailadres gebruikt, voer dan het e-mailadres in en selecteer Volgende.
  4. Voer de code in die u hebt ontvangen in de sms of e-mail die naar het opgegeven telefoonnummer of e-mailadres is verzonden, selecteer Volgende en volg de instructies om uw identiteit te verifiëren.