Uw Xbox One-gamerafbeelding wijzigen

Uw gamerafbeelding is de afbeelding die wordt weergegeven in uw profiel en die uw vrienden en andere gamers te zien krijgen. U kunt een beschikbare gamerafbeelding selecteren of uw avatar gebruiken om een aangepaste gamerafbeelding aan te maken.

Op deze pagina staat beschreven hoe u de gamerafbeelding voor uw Xbox One-profiel kunt wijzigen via uw Xbox One-console.

Opmerking Xbox One is wellicht niet in alle regio's beschikbaar.

Uw gamerafbeelding wijzigen

1. Schuif naar links op het scherm Home om de gids te openen.
  2. Ga naar het bovenste pictogram in de gids en selecteer Profiel weergeven.
  3. Selecteer Profiel aanpassen.
  4. Selecteer Gamerafbeelding wijzigen.

Volg de stappen om een beschikbare gamerafbeelding te selecteren of een gamerafbeelding aan te maken via uw avatar.