Je gamerafbeelding op Xbox One wijzigen

Elk profiel krijgt een gamerafbeelding. Dit is de afbeelding die naast je gamertag wordt weergegeven. Je kunt dit veranderen wanneer je maar wilt. Je kunt ook een aangepaste afbeelding van jezelf uploaden.

Je gamerafbeelding wijzigen

1. Druk op de Xbox-knop om de guide te openen.
  2. Ga naar Aanmelden > Mijn profiel.
  3. Selecteer Profiel aanpassen > Gamerafbeelding wijzigen.
  4. Kies een gamerafbeelding.

Een aangepaste afbeelding uploaden:

Als je een aangepaste afbeelding wilt uploaden, moet je een USB-apparaat koppelen aan de afbeelding erop. Je kunt ook een afbeelding van OneDrive ophalen (beschikbaar in de Store onder Apps) als je OneDrive hebt geïnstalleerd op je console.

Opmerking aangepaste afbeeldingen zijn alleen beschikbaar voor Microsoft-accounts van volwassenen.

1. Druk op de Xbox-knop om de guide te openen.
  2. Ga naar Aanmelden > Mijn profiel.
  3. Selecteer Profiel aanpassen > Gamerafbeelding wijzigen. (Je moet eerst Overschakelen naar gamerafbeelding selecteren als je je avatar wilt vervangen door een aangepaste afbeelding.)
  4. Selecteer Aangepaste afbeelding uploaden en kies een afbeelding die je wilt gebruiken op je gekoppelde apparaat of in OneDrive.
  5. Selecteer Uploaden.

Omdat we controleren of je afbeelding in orde is, kan het even duren voordat je aangepaste afbeelding wordt weergegeven. (Als dat niet het geval is, wordt de laatste door jou gebruikte gamerafbeelding of avatar weer gebruikt.)