Deze pagina delen

Update uw profiel op Xbox One

Hier volgen een aantal algemene zaken die u in uw profiel kunt doen:

  • Uw gamerafbeelding en gamertag wijzigen
  • Uw avatar aanmaken of opnieuw ontwerpen
  • Uw profielkleur wijzigen
  • Uw locatie en biografie wijzigen of toevoegen
  • Uw privacy-instellingen wijzigen
  • Als offline tonen

Uw profiel bekijken:

  1. Druk op de Xbox-knop om de guide te openen.
  2. Kies uw gamerafbeelding, druk op de knop A en kies vervolgens Mijn profiel.

Van daaruit kunt u kiezen wat u wilt wijzigen.

Opmerking Als tijdens uw allereerste configuratie een gamertag is aangemaakt (u heeft deze dus niet zelf gekozen), kunt u deze eenmaal kosteloos wijzigen. Daarna kost elke wijziging extra.

Was dit artikel nuttig?

Ja
Nee

Bedankt voor je feedback

Bedankt voor je feedback!

We vinden het vervelend dat dit artikel niet heeft geholpen om het probleem op te lossen. Wij geven het niet op en jij moet dit ook niet doen. Probeer deze community-optie hieronder.
Vraag de community om hulp
Ambassador chat image
Ambassadeurchat
Chat één op één met een andere Xbox-gebruiker die hulp nodig heeft.

Geef feedback voor dit onderwerp

255 tekens resterend.
Voer om je privacy te beschermen geen contactinformatie in bij het geven van feedback.
Vraag de community om hulp
Ambassador chat image
Ambassadeurchat
Chat één op één met een andere Xbox-gebruiker die hulp nodig heeft.

Contact opnemen

Wil je contact opnemen met Ondersteuning voor het probleem "Update uw profiel op Xbox One" waarover je hebt gelezen of voor een ander probleem?

Deze pagina delen