Uw Xbox-profiel naar een andere Xbox 360-console verplaatsen met een flashstation of memory unit

Het kan voorkomen dat u uw Xbox-profiel van uw Xbox 360-console wilt verwijderen en wilt verplaatsen naar een andere Xbox 360-console. U wilt uw profiel bijvoorbeeld gebruiken op de console van een vriend of vriendin.

Er zijn twee manieren om uw Xbox-profiel naar een andere console te verplaatsen. De ene manier is het profiel te downloaden naar een andere console volgens de instructies in Een Xbox Live-profiel op Xbox 360 toevoegen of verwijderen.

Een andere manier is via een USB-flashstation of een memory unit voor de Xbox 360. Op deze pagina wordt deze methode beschreven. Daarnaast wordt beschreven hoe u uw Xbox-profiel kunt herstellen op uw eigen console wanneer u klaar bent met spelen bij uw vriend of vriendin. Dit doet u als volgt:

Stap 1: Verwijder uw Xbox-profiel van uw console

1. Sluit een USB-flashstation of een memory unit voor Xbox 360 (alleen originele Xbox 360) aan op de console.
  2. Ga naar Instellingen en selecteer Systeem.
  3. Selecteer Opslag
  4. Selecteer Alle apparaten.
  5. Selecteer Profielen en selecteer uw Xbox-profiel.
  6. Selecteer Verplaatsen.

Opmerking Hiermee verwijdert u het Xbox-profiel definitief van de console. U kunt uw profiel weer naar de console verplaatsen door de instructies in Stap 2 uit te voeren.

7. Selecteer het USB-flashstation of de memory unit waarnaar u uw Xbox-profiel wilt verplaatsen.
  8. Wanneer de overdracht is voltooid, verwijdert u het flashstation of de memory unit uit de console en neemt u deze mee naar de andere console.

Belangrijk Wanneer u uw Xbox-profiel naar een andere console verplaatst, wordt u gevraagd het wachtwoord van uw Microsoft-account in te voeren. Dit wachtwoord is vereist om de veiligheid van uw account te beschermen als u uw opslagapparaat niet meer vindt of als het is gestolen. Voor meer informatie over hoe u uw Xbox-profiel met een wachtwoord kunt beveiligen, raadpleegt u Uw aanmeldingsvoorkeuren op uw Xbox 360-console beheren.

Stap 2: Verplaats uw Xbox-profiel weer naar uw console

Wanneer u uitgespeeld bent op de andere console, neemt u het USB-flashstation of de memory unit weer mee naar huis en steekt u deze in uw eigen console. Als u uw Xbox-profiel weer naar uw harddisk wilt verplaatsen, gaat u terug naar Instellingen, selecteert u Systeem en daarna Opslag en volgt u de instructies.