Een offline Xbox 360-profiel omzetten naar een gamertag

Om uw offline profiel om te zetten naar een gamertag, moet u zorgen dat u een Microsoft-account hebt die momenteel niet aan een andere gamertag is gekoppeld. Als u momenteel geen Microsoft-account hebt, zie dan Veelgestelde vragen over uw Microsoft-account beheren voor informatie om er één aan te maken.

Uw offline profiel omzetten naar een gamertag

Opmerking Deze functie is momenteel niet beschikbaar voor kinderaccounts. We werken aan een oplossing. Probeer het later opnieuw.

1. Meld u aan bij het profiel dat u wilt omzetten van een offline profiel naar een gamertag.
  2. Ga naar Settings en selecteer Profile.
  3. Selecteer Join Xbox Live.
  4. Voer uw voornaam in.
  5. Voer het e-mailadres van uw Microsoft-account in.
  6. Voer het wachtwoord van uw Microsoft-account in.
  7. Controleer de gegevens op het scherm.
  8. Controleer de huidige privacyinstellingen.
  9. Bekijk de Gebruiksvoorwaarden en selecteer Ik ga akkoord.

Opmerking Wanneer u deze stappen volgt, wordt de gamerscore van uw offline profiel overgedragen naar uw Xbox Live-profiel.