Een offline profiel omzetten naar een gamertag

Overzicht

Om uw offline profiel om te zetten naar een gamertag, moet u zorgen dat u een Microsoft-account hebt dat momenteel niet aan een andere gamertag is gekoppeld. Als u momenteel geen Microsoft-account hebt, vindt u informatie over hoe u er één kunt maken op de pagina Uw Microsoft-account beheren.

Uw offline profiel omzetten naar een gamertag

Xbox 360:

1. Meld u aan bij het profiel dat u wilt omzetten van een offline profiel naar een gamertag.
  2. Ga naar Settings en selecteer Profile.
  3. Selecteer Join Xbox Live.
  4. Voer uw voornaam in.
  5. Voer het e-mailadres van uw Microsoft-account in.
  6. Voer het wachtwoord van uw Microsoft-account in.
  7. Controleer de gegevens op het scherm.
  8. Controleer de huidige privacyinstellingen.
  9. Lees de Gebruiksvoorwaarden.

Xbox One:

Als u een offline profiel wilt veranderen in een gamertag op de Xbox One-console, gebruikt u de oplossing bij Aanmelden bij Xbox Live op uw Xbox One en selecteert u Ik heb een Microsoft-account, maar moet een nieuwe gamertag instellen. Volg de instructies om de nieuwe gamertag te maken.

Wanneer u de stappen hebt voltooid, wordt u een gamertag toegewezen. U kunt deze één keer gratis wijzigen. Zie Hoe u de Xbox Live-gamertag op de Xbox 360- of Xbox One-console kunt wijzigen voor meer informatie.