Een offline profiel omzetten naar een gamertag

Overzicht

Om uw offline profiel om te zetten naar een gamertag moet u zorgen dat u een Microsoft-account hebt die momenteel niet aan een andere gamertag is gekoppeld. Als u momenteel geen Microsoft-account hebt, vindt u informatie over hoe u er één kunt aanmaken op de pagina Uw Microsoft-account beheren.

Uw offline profiel omzetten naar een gamertag

1. Meld u aan bij het profiel dat u wilt omzetten van een offline profiel naar een gamertag.
  2. Ga naar Settings en selecteer Profile.
  3. Selecteer Join Xbox LIVE.
  4. Voer uw voornaam in.
  5. Voer uw Microsoft-account in.
  6. Voer het wachtwoord van uw Microsoft-account in.
  7. Controleer de gegevens op het scherm.
  8. Controleer de huidige privacyinstellingen.
  9. Lees de Gebruiksvoorwaarden.

Wanneer u de stappen hebt voltooid, wordt u een gamertag toegewezen. U kunt deze eenmalig gratis wijzigen. Volg hiervoor de stappen op de pagina Hoe u uw Xbox Live-gamertag kunt wijzigen.