Aanmelden bij een andere Xbox One-console

U kunt uw game- en consolegegevens die zijn opgeslagen naar de cloud vanaf een andere Xbox One-console op een eenvoudige manier openen. U hoeft zich alleen aan te melden.

Opmerking Als u niet meer weet welke Microsoft-account is gekoppeld aan uw profiel, zie dan de Oplossing voor verloren account. Zie de Oplossing voor verloren wachtwoord als u het wachtwoord dat is gekoppeld aan uw profiel bent vergeten.

Als u zich op een andere Xbox One-console wilt aanmelden bij uw account, moet u uw profiel eerst downloaden. Dit doet u als volgt:

1. Druk op de Xbox-knop  om de guide te openen.
  2. Schuif omlaag en selecteer Toevoegen en beheren.
  3. Selecteer Nieuwe toevoegen.
    Opmerking U maakt geen nieuwe account aan wanneer u deze optie kiest. U voegt uw bestaande profiel alleen toe aan de Xbox One-console.
  4. Typ het e-mailadres of telefoonnummer dat u gebruikt om u aan te melden bij uw Microsoft-account.
  5. Voer uw wachtwoord in. Als u het bent vergeten, selecteer dan Ik ben mijn wachtwoord vergeten en volg de instructies om uw account op te halen.
  6. Lees de privacyverklaring en selecteer Volgende.
  7. Selecteer Aanmeldings- en beveiligingsvoorkeuren.
    Opmerking Als dit niet uw eigen console is, wilt u misschien Vergrendelen selecteren zodat een wachtwoord vereist is voor aanmelding. Als u uw account dan op deze console wilt behouden om later te gebruiken, kan niemand anders deze account gebruiken.
  8. Bekijk hoe u eruit ziet op Xbox en selecteer Volgende.
  9. Kies uw kleur en selecteer Volgende.
    Opmerking De voorkeur die u momenteel thuis gebruikt, verschijnt met een vinkje.
  10. Druk op de Xbox-knop  om de guide te openen en selecteer Home om terug te gaan naar het Home-scherm.
  11. Scrol naar links vanaf het Home-scherm, zoek en selecteer uw gamertag en selecteer vervolgens Aanmelden.

Als u klaar bent met spelen en uw wachtwoord niet hebt opgeslagen op deze console, dan kunt u zich gewoon afmelden. De volgende keer dat u deze console gebruikt, hoeft u zich gewoon aan te melden met de gegevens van uw Microsoft-account.

Opmerking Als u niet van plan bent deze console opnieuw te gebruiken, kunt u uw profiel verwijderen. Volg daarvoor de stappen in Een account van een Xbox One-console verwijderen.