Werk uw internetbrowser bij om Mijn account op Xbox.com te gebruiken

Overzicht

De pagina Mijn account van Xbox.com maakt gebruik van nieuwe technologie om u te helpen beter te navigeren en uw account te gebruiken.

Opmerking Alle functies van Mijn account zijn ook beschikbaar op uw console.

Probleem

Als u de pagina Mijn account niet te zien krijgt, is er wellicht een probleem met de combinatie van uw besturingssysteem en uw browser.

Oplossingen

Volg deze stappen om het probleem op de lossen zodat u Mijn account kunt gebruiken:

1. Controleer of uw besturingssysteem op de lijst met ondersteunde besturingssystemen staat.
  2. Controleer of uw browser op de lijst met ondersteunde browsers staat.
    1. Chrome en Firefox worden automatisch bijgewerkt naar de meest recente versie, tenzij u automatische updates hebt uitgeschakeld. Als u dit hebt uitgeschakeld, zoek dan bij de ondersteuning bij uw browser hoe u dit weer kunt inschakelen.
    2. Voor Internet Explorer gaat u naar Internet Explorer downloaden. Als u een up-to-date browser nodig hebt, vindt u op deze pagina een koppeling om de recentste versie te downloaden.

Ondersteunde browsers en besturingssystemen

Ondersteunde browsers

U hebt een up-to-date browser nodig om de pagina Mijn account te gebruiken. Met de recentste versies van Firefox, Chrome en Internet Explorer zal alles goed werken.

Deze browsers ondersteunen ook CORS (cross-origin resource sharing), wat bescherming biedt tegen cross-site scripting. CORS wordt ondersteund door alle browsers op basis van de volgende layout engines:

• Gecko 1.9.1 (Firefox 3.5, SeaMonkey 2.0, Camino 2.1) en recenter.
  • WebKit (Initiële revisie onzeker, Safari 4 en recenter, Google Chrome 3 en recenter, mogelijk ouder).
  • MSHTML/Trident 6.0 (Internet Explorer 10) biedt ondersteuning. MSHTML/Trident 4.0 en 5.0 (Internet Explorer 8 en 9) biedt gedeeltelijke ondersteuning via het object XDomainRequest.
  • Presto-gebaseerde browsers (Opera) passen CORS toe vanaf Opera 12.00 en Opera Mobile 12, maar niet Opera Mini.

Ondersteunde besturingssystemen

Ondersteunde besturingssystemen voor de pagina Mijn account zijn onder meer:

• Windows 7
  • Windows 8
  • Mac OS X Lion
  • Mac OS X Mountain Lion
  • Mac OS X Snow Leopard