Automatisch aanmelden bij Xbox One via Kinect lukt niet nadat u het e-mailadres van uw Microsoft-account hebt gewijzigd

Op deze pagina wordt beschreven wat u kunt doen als u zich niet kunt aanmelden bij de Xbox-console via Kinect en wordt gevraagd een controller te gebruiken nadat u de primaire alias (e-mailadres) van uw Microsoft-account hebt gewijzigd.

Oplossing

Het kan tot 24 uur duren voordat wijzigingen van uw primaire alias voor alle Microsoft-services worden doorgevoerd, hoewel dat meestal veel sneller verloopt. Totdat de informatie is bijgewerkt, kunt u ofwel:

• de controller gebruiken om handmatig aan te melden, of
  • uw Microsoft-account verwijderen van de console en weer toevoegen. Dit moet het probleem verhelpen.

Uw account verwijderen van de console

1. Druk op de Xbox-knop  om de guide te openen.
  2. Selecteer Instellingen.
  3. Selecteer Alle instellingen.
  4. Selecteer Accounts verwijderen onder Account.
  5. Selecteer uw account en bevestig het verwijderen.