Automatisch aanmelden bij Xbox One via Kinect lukt niet nadat u het e-mailadres van uw Microsoft-account hebt gewijzigd

Op deze pagina wordt beschreven wat u kunt doen als u zich niet kunt aanmelden bij de Xbox-console via Kinect en wordt gevraagd een controller te gebruiken nadat u de primaire alias (e-mailadres) van uw Microsoft-account hebt gewijzigd.

Oplossingen

Probeer de volgende oplossingen voor het probleem:

Oplossing 1: Het kan tot 48 uur duren voordat wijzigingen aan uw primaire alias worden doorgevoerd naar alle Microsoft-services, hoewel dat meestal veel sneller verloopt. Totdat de informatie is bijgewerkt, moet u uw controller gebruiken. Ga verder met de volgende oplossing als uw wachtwoord na 48 uur nog steeds wordt gevraagd.

Oplossing 2: Als u zich na 48 uur nog steeds niet kunt aanmelden zonder uw wachtwoord in te voeren, verwijder uw profiel dan van de console en voeg het daarna weer toe:

1. Druk op de Menuknop op de controller.
  1. Selecteer Instellingen.
    Opmerking U kunt "Xbox, go to settings" zeggen vanaf elk scherm, maar u hebt een controller nodig wanneer u zich op het scherm Instellingen bevindt.
  2. Selecteer Aanmelden, veiligheid en wachtwoordcode.
  3. Selecteer Mij verwijderen uit deze Xbox en selecteer daarna Mijn account verwijderen om te bevestigen.
  4. Ga terug naar het Home-scherm en selecteer het pictogram van de pijl naast Aanmelden in de linkerbovenhoek op het scherm.
  5. Selecteer Nieuwe toevoegen.
  6. Meld u aan met uw nieuwe Microsoft-account (e-mailadres en wachtwoord).