Voordelen van het maken van een gezin op Xbox One

Overzicht

Als u een Microsoft-account aanmaakt voor elk lid van uw gezin, kunt u de online-ervaring van elk gezinslid aanpassen op basis van leeftijdsbeperkingen die u instelt. Deze instellingen worden toegepast op elk Xbox One- of Windows 10-apparaat waarbij ze zich aanmelden.

Gezinsvriendelijke Store

• Op account.microsoft.com/family kunt u eenvoudig geld toevoegen aan het Microsoft-account van uw kind en limieten instellen voor de bedragen die uw kinderen uitgeven in de Store.
  • Controleer de aankoopgeschiedenis van uw kind en de creditcard in het account van uw kind.
  • Stel limieten in, zodat wanneer uw kinderen bladeren in content in de Store, ze alleen content zien die geschikt is voor hun leeftijd.

Ouderlijk toezicht voor alle Xbox One- en Windows 10-apparaten

• Bepaal hoe elk kind communiceert met anderen, zijn of haar profielgegevens deelt, deelneemt aan multiplayergames of vrienden toevoegt aan zijn of haar vriendenlijst door de veiligheidsinstellingen van Xbox aan te passen.
  • Beheer alle content en internetbeperkingen online op account.microsoft.com/family of op de Xbox One-console.

Persoonlijke instellingen

• De visuele ervaring op het dashboard kan de persoonlijkheid van elk gezinslid weerspiegelen. Ze kunnen hun eigen kleuren kiezen, hun eigen gamertag en gamerafbeelding selecteren en opgeven welke apps ze willen vastmaken op de startpagina van hun account.
  • Iedereen heeft zijn of haar eigen achievements, gamerscores en vriendenlijst, die ze met zich mee kunnen nemen wanneer ze hun profiel op de console van een vriend of ergens anders gebruiken.

Ga naar de pagina Gezin voor meer informatie over gezinslidmaatschap en ouderlijk toezicht.