Beveiligingsgegevens Microsoft-account toevoegen

Beveiligingsgegevens toevoegen

Belangrijk Als u nieuwe beveiligingsgegevens wilt toevoegen aan uw Microsoft-account maar geen toegang hebt tot uw beveiligingsgegevens, dan moet u uw bestaande gegevens markeren als verloren. Zie Ik heb geen toegang tot de beveiligingsgegevens van mijn Microsoft-account voor informatie over hoe u dit kunt doen.

Opmerking Als dit een nieuwe account is kunt u beveiligingsgegevens korte tijd toevoegen zonder valideren. Als dit een bestaande account is, moet u de nieuwe beveiligingsgegevens laten valideren via bestaande beveiligingsgegevens.

1. Ga naar Uw beveiligingsgegevens beheren en meld u aan met uw Microsoft-account.
  2. Klik op Toevoegen onder Telefoonnummer of Alternatief e-mailadres.
  3. Typ het nieuwe e-mailadres of telefoonnummer en klik op OK of Opslaan.
  4. Als er reeds beveiligingsgegevens voor uw account zijn ingevuld, is het mogelijk dat u die beveiligingsgegevens moet toevoegen om de toevoeging van nieuwe beveiligingsgegevens te controleren. Als u bijvoorbeeld een nieuw e-mailadres toevoegt als nieuwe beveiligingsgegevens, kan er een bevestiging worden verzonden naar een e-mailadres dat reeds in uw beveiligingsgegevens staat. Klik op Bevestigen en volg de instructies.

Als u geen toegang hebt tot uw huidige beveiligingsgegevens (als uw huidige beveiligingsgegevens bijvoorbeeld een vervallen e-mailaccount is), zie Hulp bij beveiligingsgegevens van uw Microsoft-account.